Salut,

Ma numesc Catalin Vasile si ma bucur nespus ca in acest moment imi citesti blogul   !

Sunt pasionat de tot ce tine de dezvoltare personala, economie, am diverse curiozitati pentru care caut solutii si cred ca oricine poate sa obtina orice isi doreste in viata, daca isi urmeaza cu seriozitate, perseverenta, incredere si curaj drumul ales, se educa, citeste, se desavarseste, si isi dezvolta abilitatile.

Nu sunt cu nimic mai special decat tine, doar ca am avut curajul si poate si un pic nebunia sa ma apuc de acest blog, sa tratez cu seriozitate orice subiect de care ma apuc si sa incerc pe cat pot sa va lamuresc cu anumite probleme de care ne izbim cu totii zilnic.

Am sa iti povestesc cate ceva despre mine, ca sa intelegi mai bine de unde vin si de ce iti scriu acum.

M-am nascut in China la Beijing unde am locuit pana la varsta de 4 ani, dupa care am venit in Bucuresti, unde am facut gradinita, scoala generala, liceul si facultatea  Dupa terminarea facultatii am inceput sa lucrez intr-o companie dintr-un domeniu complet diferit de ceea ce studiasem eu in facultate. De ce? Asa a fost sa fie…Ulterior am inceput impreuna cu familia care m-a sustinut intotdeauna in alegerile pe care le-am facut, propria mea companie de brokeraj in domeniul asigurarilor, pensiilor private si leasing-ului : RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL, companie care acum are o experienta de 8 ani in piata de brokeraj din Romania si al carui drum a fost greu, anevoios poate unele dati, dar cu siguranta plin de satisfactii.

Despre ce e blogul meu 

M-am tot gandit sa iti povestesc cate ceva despre experientele mele, despre situatii cotidiene din viata noastra, despre schimbari economice si politice, despre situatii amuzante, dar si despre mine si cum imi astern eu gandurile cand intampin o problema si cum reusesc sa ii gasesc rezolvarea.

Asta face blogul meu, la fel ca multe alte spatii virtuale din online ofera informatii. Din domenii diverse. Inspira. Amuza. Pentru un stil de viata mai bun si pentru decizii inspirate.

Iti multumesc pentru timpul ce l-ai acordat citind blogul din curiozitate si iti multumesc daca alegi sa iti arati aprecierea printr-un like sau share pe pagina mea de facebook  

Scroll Up