Experti in curatenie: Nufar & Triumf

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Sfarsitul anului marcheaza inceperea sarbatorii mele favorite din an si anume Craciunul. In fiecare an ma bucur la fel de tare de tot ce tine de aceasta sarbatoare: de la alesul bradului, impodobitul sau si al casei, pana la masa din Ajunul Craciunului pe care o tinem musai in familie ( familia extinsa cum o numim noi – adica familie si prieteni dragi si apropiati ).

Dar sarbatorile de iarna vin mereu la pachet si cu o curatenie generala, asta tocmai pentru a putea decora casa asa cum se cuvine si pentru a primii oaspetii intr-un ambient cat mai placut.

Sigur ca eu fiind barbat, nu ma preocup neaparat de curatenia fizica, dar aici am mare noroc de un ajutor pe masura, fara de care casa mea ar fi aratat sigur intoarsa mereu cu susul in jos, o doamna care ma ajuta la curatenie si care stie exact tot ce are de facut pentru ca locul meu sa arate impecabil. Sigur ca ajutorul il am, dar trebuie sa o si dotez cu produse de curatenie.

Astfel ca am inceput sa caut ce produse de curatenie sunt eficiente si fac curatenia mai usoara?

Eu sustin pe cat pot brandurile romanesti, nu neaparat dintr-un nationalism impins la extrem, ci prin simplul fapt ca produsele noastre sunt foarte bune, la fel de bune ca si cele importate si de cele mai multe ori mult mai ieftine decat cele straine. Sigur ca unul din factorii decizivi ce stau la baza alegerii este si raportul calitate pret, dar nu este singurul, produsele trebuie sa fie eficiente pentru ca sa nu muncesti in zadar.

Astfel ca acest an am apelat la un ajutor de incredere, la niste experti in curatenie si am ales produsele Nufar si Triumf, iar acolo unde gama lor de produse mi-a permis, am ales produse de curatenia din linia verde , linie conceputa pe baza unor principii active de origine naturala, ce are o formulare blanda, cu pH neutru, fara coloranti, cu extract ecocertificat de musetel, bio-alcool, parfum hipoalergenic si cu un miros proaspat de floare de musetel. Cu aceasta gama am acoperit tot ce tine de curatatul geamurilor si a oglinzilor, a pardoselii si a obiectelor sanitare, iar pentru curatarea mobilei si a parchetului, am ales o solutie de pulverizat speciala pentru curatarea, lustruirea si protejarea mobilei, un detergent de parchet fara ceara ce nu lasa urme pe suprafete dupa utilizare si care creeaza o pelicula care impiedica depunerea prafului pentru un timp mai indelungat si o solutie concentrata de curatat covoarele cu tripla actiune – substantele active ce stau la baza ei sunt speciale si patrund in fibra tesaturii fara sa o atace, indeparteaza murdaria si invioreaza culorile.

Partea cea mai cool este ca am comandat online pe site-ul celor de la Farmec, asta dupa ce m-am documentat serios in ceea ce priveste produsele de curatat ( nu de alta, dar nepricepandu-ma, trebuie sa citesc fiecare eticheta ca sa nu fac vreo greseala ) si comanda mi-a ajuns direct acasa, asa ca nu a trebuit nici macar sa alerg la supermaket pentru aprovizionare, totul a venit usor si fara deplasari.

Cum nu ma pricep la curatenie singurul meu sfat pentru voi este sa cumparati produse profesionale, de calitate si care preiau putin din greutatea muncii.

Tu cu ce produse te inarmezi, care e planul tau de bataie pentru a face curatenie mai usor?

  • Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017
Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.