Cat costa ITP-ul?

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Astazi vin cu al doilea articol privind informatii din domeniul inspectiilor tehnice periodice.

Ca te costa un ITP?

Obligatia efectuarii inspectiei tehnice periodice la fel ca şi cea a respectarii periodicitatii acestora in functie de categoria vehiculului, revine detinatorului legal al acestuia.

Termenul pentru efectuarea primei inspectii tehnice periodice se socoteste de la data primei inmatriculari, iar pentru urmatoarea inspectie tehnica periodica, de la data celei precedente.

Fiecare statie ITP isi stabileste propriile tarife, neexistand un pret fix la nivel national impus de catre lege.

Tarifele difera si in functie de tipul vehiculului inspectat si anume autoturism, autoutilitara, motociclete, ATV, tractoare etc.

Din ce am analizat eu pe internet, tarifele pentru autoturisme pot varia intre 140 si 180 lei, in functie de diverse criterii ale statiilor ITP, cat si de orasul sau zona in care este pozitionata statia ITP.

Tarifele pentru toate categoriile de vehicule sunt afisate atat pe paginile fiecarei statii, cat si in locatia statiei ITP.

Pentru Bucuresti, am vazut ca puteti verifica tarifele si sa va faceti o programare online pe www.ritter-itp.ro. Oamenii de acolo sunt mega misto, profesionisti si va ajuta rapid !

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Felicitari pentru articolul captivant si instructiv despre ITP! este foarte util sa stim exact ce costa fiecare inspectie si unde putem gasi aceasta informatie. Va multumesc ca ati impartasit experienta dumneavoastra si ca ati ajutat multi din noi sa castigam timp si bani!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.