7 ani asigurati impreuna

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Multi ani inainte  !

Povestea mea cu RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare incepe acum 7 ani, cand am decis sa ma arunc in gaura neagra a antreprenoriatului din Romania. Dupa cativa ani de munca intr-o corporatie din industria auto, am decis sa fac pasul cel mare si sa ma indrept in spre ce ma pasiona de ceva timp: asigurarile.

Zis si facut, infiintez firma, obtin autorizatia de la ASF, pe atunci inca CSA si pornesc la un drum nou si un pic necunoscut, dar care a meritat toate eforturile.

Uitandu-ma in spate imi dau seama acum cat de mult am reusit sa dezvolt ( atat in mediul offline, cat si online prin platforma www.oneRCA.ro ). Sigur ca au fost si perioade grele ( totusi sunt 7 ani si cine spune ca este usor sa fii antreprenor, cred ca isi serveste “calde”), piata fiind reglementata trebuie sa te supui si sa aplici toate regulile si normele impuse de catre regulator, dar una peste alta a fost o experienta pe care as repeta-o si am avut de invatat enorm.

Cred ca cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat pana acum este sa vina clienti si sa ne multumeasca pentru serviciile profesionale si de calitate oferite, iar pentru mine, nu poate exista un “profit” mai mare decat satisfactia clientului, pentru ca intr-un secol al schimbarii ( economice, politice etc ) clientii vin si apreciaza doar calitatea. Prin calitatea serviciilor esti diferit de competitorul tau, prin promtitudinea si profesionalismul colegilor si al colaboratorilor, prin disciplina si cu siguranta prin pasiune.

Daca m-ar intreba acum un tanar absolvent de facultate pe ce drum sa o apuce ( antreprenoriat sau angajat ), as raspunde simplu: du-te angajeaza-te, invata sa fii disciplinat, invata cum se construiesc proceduri si norme, invata cum sa fii organizat si dupa 4-5 ani, daca mai doresti sa fii antreprenor si ai o idee ce merita exploatata, apuca-te de treaba  !

La multi ani asigurati echipei RITTER  !

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.