Brokerul de leasing asigura economii de bani si timp – curierulnational.ro

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Parcursul unei achizitii prin leasing poate fi usurat apeland la serviciile unui broker.

„Leasingul reprezinta una dintre cele mai avantajoase metode de finantare. Apelarea la un broker ofera clientului posibilitatea compararii ofertelor de finantare de la mai multe companii de leasing financiar si operational, in cazul nostru 12, iar clientul opteaza mai usor pentru o varianta de finantare conform bugetului de care dispune”, afirma dl. Catalin Vasile, director general al RITTER – Broker

Compania a adus pe piata romaneasca un concept nou in care clientul are posibilitatea sa compare si sa cumpere atat produse de asigurari, leasing financiar si operational si chiar pentru Pilonul III de Pensii.

Contractul realizat prin intermediul unui broker nu presupune costuri suplimentare din partea clientului, firma de leasing fiind cea care sustine serviciile oferite. Avantajele de a lucra cu un broker de leasing merg de la simpla economie de timp, la posibilitatea alegerii celei mai bune oferte existente pe piata, la evitarea birocratiei si solutionarea rapida a dosarelor de finantare.

Avand un parteneriat solid cu companiile de leasing, RITTER – Broker ofera clientulului transparenta si suportul necesar pentru realizarea rapida a analizei situatiei sale financiare, prezinta oferte de leasing comparative, negociaza ofertele de asigurari aferente bunului finantat si a comisionului de analiza a dosarului (taxa de management). De asemenea, asista la negocierea dobanzii, a taxei de logistica, la personalizarea ofertei, de la 12 luni pana la 84 de luni (in functie de societatea de leasing), ajuta la obtinerea finantarii pentru bunuri second hand.

Articolul complet il poti citi pe curierulnational.ro

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.