Asigurari auto de la Grawe in agentiile RITTER Broker

rca ieftin grawe ritter broker

Veste mare si foarte buna dragii mei!

Incepand cu saptamana viitoare in toate agentiile RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare veti putea achizitiona polite de asigurare RCA si CASCO de la GRAWE Romania.

Dezvoltarea retelei de distributie in zona brokerilor de asigurari s-a facut etapizat, astfel ca Ritter Broker este printre primii brokeri cu contract de intermediere pentru aceste doua tipuri de asigurari.

GRAWE Romania detine o paleta diversificata de produse – de la asigurari de viata, asigurari de proprietati si bunuri, asigurari de sanatate si de accident si acum inclusiv prin canalul de distributie brokeri si asigurari auto. Incepand cu anul 2010, GRAWE ofera si posibilitatea incheierii asigurarii obligatorii pentru locuinte, in calitate de actionari ai PAID, Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale.

Produsele GRAWE sunt moderne, bine structurate tehnic si perfect adaptate nevoilor specifice locale pentru ca au la baza experienta acumulata in cadrul grupului Grawe. In acelasi timp compania ofera preturi competitive la nivel de profit, pentru ca numai o companie profitabila si care controleaza cu atentie cheltuielile poate sa garanteze siguranta investitiilor si beneficii financiare reale.

GRAWE a primit, inca de la finele lunii august a anului 2016, autorizarea ASF de a vinde asigurari de raspundere civila auto – RCA, dar si polite facultative CASCO. Odata cu intrarea pe segmentul auto, GRAWE Romania se alatura companiilor din grupul GRAWE active pe piata asigurarilor de profil, respectiv cele din Austria, Slovenia, Croatia, Bosnia, Ucraina si Republica Moldova.

Pe piata din Romania, GRAWE a devenit a noua societate autorizata sa subscrie polite RCA, alaturi de ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, ASIROM Vienna Insurance Group, CITY Insurance, EUROINS Romania, GENERALI Romania, GROUPAMA Asigurari, OMNIASIG Vienna Insurance Group si UNIQA Asigurari.

1 Comentarii
  • Ionela

    Răspunde

    Super pret la RCA am gasit astazi la voi in agentia din piata obor!

Lasa un comentariu

Scroll Up