Asigurari de viata prin RITTER.ro

asigurare de viata

Asigurarea de viata este un contract, numit polita de asigurare de viata, incheiat intre un contractant si un asigurator prin care, in schimbul unei prime de asigurare platite de primul, la decesul asiguratului, asiguratorul se obliga sa plateasca beneficiarului desemnat o indemnizatie de asigurare, numita suma asigurata. Asiguratul, care poate fi acelasi cu contractantul, este persoana a carei viata constituie obiectul asigurarii, iar contractantul este cel care plateste prima de asigurare aferenta politei de asigurare.

Scopul asigurarii de viata este sa ofere protectie financiara familiei, dar poate fi utilizata si pentru protectia proprietatilor, a garantarii contractelor de imprumut, pentru realizarea unor investitii, in vederea pensionarii sau pentru acoperirea creditelor bancare.

Necesitatea asigurarii de viata creste pe masura ce perspectiva individuala si a familiei in cadrul societatii este tot mai mult lasata in grija fiecaruia dintre noi. Asigurarea ne ofera un nivel suplimentar si necesar de securitate financiara si este garantia unui viitor independent.

Suntem diferiti. Avem necesitati diferite si moduri diferite de a le aborda. Dar avem si ceva n comun nevoia de protectie. Este esential sa stii sa alegi ce ti se potriveste.

Prietenia este, cu trecerea anilor, tot mai importanta pentru sanatatea si fericirea noastra. Cel putin asta arata oamenii de stiinta de la Michigan State University, care, in urma unui studiu la care au participat 280.000 de persoane, au ajuns la concluzia ca nu relatiile cu membrii familiei sunt un indicator al sanatatii si fericirii, ci relatiile de prietenie. Astfel, noteaza autorii studiului, investitia in relatiile de prietenie este cat se poate de inteleapta. La fel de inteleapta este si investitia intr-o polita de asigurare cumparata de la specialistii RITTER Broker.

Asta, desigur, daca, pe langa prieteni, iti doresti si o batranete lipsita de griji.

Daca doresti sa iti asiguri viata si vrei detalii suplimentare poti contacta echipa mea 

RITTER Broker de Asigurare si Reasigurare

0374-600.700

office@ritter.ro

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up