Aventurile lui Clumsy

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Salut! Ma numeste Clumsy, sunt personajul albastru, celebru si mega haios din fimul pentru copii Strumpfii: Satul Pierdut. Daca nu sti inca cineva sunt, ai ocazia sa ma cunosti pe 31 martie 2017 cand are loc lansarea filmului meu in toate salile de cinema din Romania.

Chiar daca sunt putin stangaci, cred ca principala mea calitate este ca sunt sensibil si chiar uneori imi vina sa plang un pic cand ceilalti strumpfi nu ma doresc in echipa lor. Dupa cum sugereaza si numele meu sunt putin lipsit de tact si destul de predispus accidentelor  . Principala mea pasiune este sa colectionez roci pe care dupa aceea le depozitez acasa. Prietenul meu cel mai bun este Brainy si da cred ca ati ghicit….mare mea pasiune, dar timida insa este  Smurfette  . 

Dar ca sa nu mai ma lungesc in povestiri cu multe multe descrieri ( alta calitate de a mea  ) am sa va povestesc cum arata o zi strumpfeasca din viata mea  , sau mai bine am sa va povestesc aventura mea cu Brainy prin padurea buclucasa  .

Intr-o vineri seara, stand cu totii acasa suna telefonul si cine credeti ca era? Bunica lui Brainy ( prietenul meu drag ) care il ruga pe acesta sa vina in weekend pana la ea acasa sa o ajute sa culeaga ciuperci ca sa faca o mancare delicioasa pentru noi toti.

Zis si facut, Brainy inchide telefonul, se apropie de camera mea si ma invita sa merg cu el in weekend la bunica lui sa o ajutam sa culeaga ciuperci.

Ne trezim sambata dimineata, luam trenul, coboram la statia indicata de Brainy si ca sa ajungem la casa bunicii trebuia sa trecem print-o bucata destul de lunga de padure. Caldura mare afara, asa ca o luam pe unde era mai multa umbra si la un moment dat ajungem aproape de o pajiste si decidem amandoi sa luam o bine meritata pauza . Ne asezam, deschidem termosul si bem o apa rece . Peisajul era perfect, pasarelele cantau, totul verde, flori multe, miresme minunate si in acea liniste, imi pica ochii la distanta pe o ciuperca minunata, colorata si cu un miros proaspat. Ii spun lui Brainy ca stiu eu ca este comestibila ( habar nu aveam acest aspect fie vorba intre noi  ) si ca iese o ciulama spectaculoasa din ea  . Ciudat, de aceasta data Brainy chiar ma asculta si ne apucam sa le culegem sa ii pregatim surpriza bunicii  . Dar mirosul si frumusetea ciupercutelor ne-au facut sa nu rezistam tentatiei, asa ca am decis si eu si el sa mancam doar una si atat, ca sa nu se prinda bunica lui ca am mancat din ce culesesem  .

Pauza s-a terminat, luam ciupercutele, ne trangem lucrurile si plecam agale si in liniste spre casa bunicii. Eram atat de obositi ca nici nu am ridicat ochii de la drum si nici unul nu a scos o vorba. Ajungem la casa bunicii, sunam la usa, ne deschide usa si incepe sa rada de noi copios minute in sir: ciupercile pe care le culesesem ne schimbasera culoarea si nu mai eram albastrii, eram verzi, iar vocile noastre erau foarte amuzante si ciudate in acelasi timp. Brainy s-a infuriat teribil pe mine caci avusesem ideea sa culegem ciupercile acestea fara sa ma documentez daca sunt comestibile sau nu, iar replica mea a fost cea pe care o stiti deja: Whoops!

Pai daca numele meu este Clumsy, evident ca incurc borcanele  !

Asa ca hai si voi sa Strumpfiiti cu mine daca vreti sa facem nazdravanii impreuna !

  • Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017
Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.