Brokerul de asigurari RITTER deschide un nou concept de agentie in Baneasa Shopping City si asteapta clientii cu o surpriza speciala

RITTER Broker deschide a doua agentie in Baneasa Shopping City si isi continua dezvoltarea pe piata locala printr-un concept unic de vanzari produse de asigurari, venind in intampinarea clientilor sai cu servicii premium de vanzari produse de asigurari, pensii private pilon III, leasing financiar si operational.

Cu ocazia deschiderii noului concept de vanzari produse de asigurari, RITTER Broker a pregatit o campanie speciala pentru toti clientii Baneasa Shopping City. In weekend-ul 01-02 iunie, de la ora 10:00 la ora 22:00, se va desfasura campaniei “ Calatoreste protejat alaturi de RITTER Broker “.

Punctul este situat in zona de food court, nivel -1, acces direct si din parcarea subterana.

 Agentia Baneasa Shopping City

 Agentia Baneasa Shopping City

Clientii care vor trece pragul insulei RITTER Broker Agentia Baneasa Shopping City in weekend-ul 01-02 iunie 2019 si care fac dovada achizitionarii biletului de avion, rezervarii la hotel sau a unui pachet de la o agentie de turism pentru city break în Europa si se identifica cu carte de identitate si/sau pasaport, vor primi gratuit o asigurare de calatorie pentru perioada vacantei de 3 zile.

“Ne dorim sa ajungem mai aproape de viitorii nostri clienti, sa guste putin din experienta serviciilor oferite de noi si pentru ca si-au planificat un city break, sa plece protejati pentru a se bucura de zilele de concediu.“, declara Alexandra Bratescu – Directorul de vanzari RITTER Broker.

Continuarea articolului o gasesti pe revistabiz.ro

 
0 Comentarii

Lasa un comentariu

Scroll Up