Budapesta interzice masinile poluante

Primaria Budapestei a interzis circulatia in Capitala Ungariei, intre orele 6.00 – 22.00, a vehiculelor care sunt incadrate in clasa de poluare 0,1,2,3,4 sau nu sunt incadrate in nicio clasa de poluare.

Aceste restrictii nu se aplica pe segmentele drumului expres M0 care tranziteaza zona administrativa a Budapestei, pe segmentul de drum dintre limita zonei administrative a Budapestei – Drumul Nagykovacsi – Drumul Szepjuhaszne – Drumul Budakeszi – limita zonei administrative a Budapestei, respectiv limita zonei administrative a Budapestei – Drumul Nagykovacsi – str. Nagyret – Drumul Mariaremete – Drumul Hidegkuti – limita zonei administrative a Budapestei,  precizeaza Ministerul Afacerilor Externe.

 In cazul incalcarii acestor reglementari, pentru conducatorul auto se considera ca a savarsit o contraventie. Politia verifica respectarea acestor masuri de restrictionare a circulatiei vehiculelor. In caz de incalcare a prevederilor legale, se poate aplica o amenda de pana la 150.000 Huf (aproximativ 500 euro).

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up