Plan de asigurare anticancer

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Cancerul. Este un diagnostic de care ne temem cu totii.

Ne confruntam cu aceasta boala atunci cand o ruda, un membru al familiei, un angajat sau chiar noi insine putem fi diagnosticati. Lupta reprezinta o provocare extrema. Multe progrese au fost nregistrate in ultimii ani in planul tratamentului impotriva cancerului care au avut ca rezultat noi medicamente si tratamente cu o rata de succes din ce in ce mai mare.

Unele progrese medicale sunt promitatoare, dar sunt, deseori, si inaccesibile.

Cel mai probabil esti constient, la fel ca noi, ca pentru fiecare problema medicala exista mai multe tipuri de tratamente.

In acest sens, si tu te poti confrunta cu situatia in care ai acces la informatie dar trebuie sa alegi din numeroasele optiuni pe care le ai la dispozitie. In aceste cazuri te poti simti coplesit si pierdut.

RITTER Broker impreuna cu partenerul sau din domeniul asigurarilor, LAMP Insurance si in colaborare cu The New European Surgical Academy ( NESA ) au creat un plan de asigurare de sanatate. Planul NESACard iti va permite sa alegi cel mai bun tratament si cel mai bun furnizor medical pentru cazul tau, in aceasta situatie dificila. Orice informatie se va baza mereu pe cea mai actuala descoperire stiintifica si va fi sustinuta de fapte bazate pe dovezi.

Nesa este o retea chirurgicala internationala ce include lideri de opinie Paneuropeni dar si globali in domeniul oncologiei si al chirurgiei oncologice, cu membri in 54 de tari. 

Beneficiile cardului in cazul diagnosticarii cancerului:

1. A doua opinie medicala si indrumare asigurate de NESA

2. Tratament recomandat pentru locatia optima: cel mai bun centru medical corespunzator nevoilor pacientului in Europa asigurat de NESA

3. Suma de 2000 EUR acordata rapid, in vederea intrajutorarii imediate cu orice furnizor medical pentru diagnosticare si tratament initial precum:

  •  Consultatii pentru diagnosticare
  •  Diagnosticare precum tomograf computerizat si RMN
  •  Testare genomica cu privire la tratament
  •  Chimioterapie
  •  Consultatii homeopate

 

Contributie sociala

Plata asigurarii cardului NESA reprezinta o donatie pentru sustinerea activitatilor NESA. In cazul in care nu vei avea nevoie de beneficiile oferite prin Nesacard poti fi mandru de contributia ta pentru o organizatie medicala de o valoare sociala enorma.

Cine poate accesa asigurarea ?

1. Orice persoana fizica sanatoasa ( fara cancer in istoric )
2. Grupuri mai mari de 20 de participanti, prin completarea cererii de asigurare de catre persoana de contact din cadrul grupului, in care se mentioneaza ca angajatorul nu are la cunostinta despre cazuri de cancer in grupul respectiv.

Costul cardului este de 33 euro / an

4 pasi simpli pentru a activa asigurarea:

  • formulezi o cerere in scris pe email office@ritter.ro
  • completezi un formular ( cu datele tale ) primit de la ritter broker
  • platesti suma de 33 euro
  • primesti polita
Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.