Care sunt cele 4 greșeli pe care le face o persoană când cumpără o mașină rulată ?!

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

M-am gândit să împărtășesc cu voi aceste informații și să vă asigurați că voi nu faceți aceste greșeli la cumpărarea unui autovehicul rulat.

Mașina este de obicei a doua cea mai scumpă achiziție din viața noastră, după casă.

 Dar, spre deosebire de case, mașinile sunt o investiție destul de proastă – își pierd rapid din valoare și costă mult intretinerea lor 

Să uiți sau pur și simplu să treci peste oricare dintre pașii vitali ai verificării unei mașini rulate, îți poate face o gaură în bugetul personal.

Asigură-te că nu faci greșelile acestea la cumpărarea unei mașini rulate.

Acum haideți să vedem care sunt cele 4 greșeli pe care să nu le facem la cumpărarea unui autovehicul rulat.

Greșeala numărul 1: Sariti peste un Test Drive

Majoritatea problemelor la transmisie sau suspensii pot fi identificate doar în timpul unui test drive. În plus veți putea vedea și cum vă simțiți în la volan, dacă se aud zgomote ciudate de la motor sau dacă mașina intră greu în viteză.

Greșeala numărul 2: LUAREA IMPULSIVĂ A DECIZIILOR

Înainte să cheltui banii căștigați cu greu pe o mașină sport, gândește-te bine la nevoile pe care le ai. Motoarele mai puternice cresc semnificativ cheltuielile cu combustibilul pe termen lung, SUV-urile folosesc cauciucuri mult mai scumpe, iar mașinile de lux au un cost de intretinere mai mare.

Încearcă să-ți limitezi alegerile: setează-ți bugetul, alege tipul de combustibil, compară modele de la diverși producători auto.

Greșeala numărul 3: IGNORAREA ISTORICULUI masinii pe care vrei sa o cumperi

Mulți cumpărători de mașini rulate încă cad plasă înșelăciunilor de tipul dat fraudelor la odometru, reparații de mântuială prin diverse service-uri bomba sau cu clonarea codului VIN.

Asta se întâmplă pentru că nu verifică istoricul mașinilor înainte să le cumpere. În ziua de azi oricine poate să cumpere online un raport cu istoricul mașinii și să vadă prin ce a trecut autoturismul în trecut – tot ce-ți trebuie este să știi VIN-ul masinii

Există multiple aplicații online de verificări auto printre care amintim și Carvertical, sau autoDNA.

Tu preferi să cumperi o mașină cu probleme ascunse și să te bucuri de mașină foarte puțin timp ?

O astfel de mașină v-a sta mai mult în service, decât pe șosele.

Așa că pentru a evita o masină cu probleme și a salva niște bani pe care cu siguranță i-ai muncit din greu, ai aici un link cu 15% reducere pe CarVertical, unde îți poți cumpăra un raport pentru viitoarea ta mașină și să vezi prin ce a trecut mașina respectivă.

Acum să trecem la greșeala cu numărul 4:  CUMPĂRAȚI FĂRĂ SĂ CONSULTAȚI UN MECANIC

Dacă nu știți să inspectați o mașină și nu aveți toate uneltele necesare, ar trebui să duceți autoturismul la un profesionist pentru o inspecție finală.

Profesionistul va examina suspensiile, motorul, cutia de viteze și o va conecta la un kit de diagnosticare.

Ca o mică concluzie a acestui clip.

Indiferent de prețul mașinii, alegerile greșite atunci când vă cumpărați următorul vehicul pot duce la probleme mari. Mergeți întotdeauna cu mașina la un test drive adecvat, orientați-vă doar către tipul de vehicul pe care ați decis să-l cumpărați, cumpărați un raport cu istoricul auto și cereți părerea unui mecanic.

Sper că a fost de interes pentru voi acest articol. Probabil multă lume face aceste greșeli atunci când cumpără o mașină, așa că data viitoare urmează toți pașii de mai sus pentru a te feri de mașinile cu probleme.

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.