Ce se intampla daca nu ai polita RCA valabila ?

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Asigurarea RCA este obligatorie, iar incheierea politei, in situatia fericita, lipsita de accidente,va scuteste de neplacerile provocate de sanctiuni si plata eventualelor amenzi.
Daca aveti in proprietate un vehicul inmatriculat sau inregistrat in Romania si daca nu incheiati asigurarea obligatorie RCA, sau nu o mentineti in valabilitate in mod continuu, prin plata primelor de asigurare, savarsiti o contraventie.

Nerespectarea obligatiei de incheiere a asigurarii RCA constituie contraventie, este constatata de Politie si se sanctioneaza cu amenda de la 1.000 la 2.000 lei si cu retinerea certificatului de inmatriculare/ inregistrare a vehiculului.

rca ieftin

In plus, in cazul unui accident, pagubitul sau Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania ( BAAR ) in calitate de garant al obligatiei de despagubire se pot indrepta impotriva dumneavoastra, pe cale juridica, pentru recuperarea prejudiciului creat.

Daca vreti sa va asigurati autovehiculul puteti contacta cu incredere echipa mea 

RITTER Broker de Asigurare si Reasigurare

0374-600.700

office@ritter.ro

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna ziua numi pot transcrie masina deoarece proprietaru numi ofera fiscal masina fiind pe numele dansului nu pot incheia o polita de asigurare ce pot sa fac va multumesc

  2. #3 Comentariu nou

    Buna ziua . Am masina înscrisă in Germania și am venit in România și aici îmi trebuie asigurarea auto fizic și nu o am cum pot rezolva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.