Ce se intampla daca nu ai polita RCA valabila ?

Asigurarea RCA este obligatorie, iar incheierea politei, in situatia fericita, lipsita de accidente,va scuteste de neplacerile provocate de sanctiuni si plata eventualelor amenzi.
Daca aveti in proprietate un vehicul inmatriculat sau inregistrat in Romania si daca nu incheiati asigurarea obligatorie RCA, sau nu o mentineti in valabilitate in mod continuu, prin plata primelor de asigurare, savarsiti o contraventie.

Nerespectarea obligatiei de incheiere a asigurarii RCA constituie contraventie, este constatata de Politie si se sanctioneaza cu amenda de la 1.000 la 2.000 lei si cu retinerea certificatului de inmatriculare/ inregistrare a vehiculului.

rca ieftin


In plus, in cazul unui accident, pagubitul sau Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania ( BAAR ) in calitate de garant al obligatiei de despagubire se pot indrepta impotriva dumneavoastra, pe cale juridica, pentru recuperarea prejudiciului creat.

Daca vreti sa va asigurati autovehiculul puteti contacta cu incredere echipa mea 

RITTER Broker de Asigurare si Reasigurare

0374-600.700

office@ritter.ro

2 Comentarii
 • Achim Adrian

  Răspunde

  Buna ziua numi pot transcrie masina deoarece proprietaru numi ofera fiscal masina fiind pe numele dansului nu pot incheia o polita de asigurare ce pot sa fac va multumesc

  • Cătălin Vasile

   Catalin Vasile

   Buna ziua,

   Va rugam sa ne trimiteti un email cu nr dvs de telefon pe adresa office@ritter.ro

Lasa un comentariu

Scroll Up