Competitia #Superblog

Sa va povestesc putin despre acest concurs care mi-a schimbat perceptia asupra blogului sau mai bine zis asupra scrisului pe blog in general !

In primul si primul rand, trebuie sa mentionez ca este primul concurs la care particip in toata viata mea si ca m-am inscris initial cu gandul ca este o provocare pentru imaginatie si perfectarea scrisului si ca daca nu o sa reusesc sa ma calific la toate probele, macar am incercat si nu am de ce sa regret. DA….a fost o provocare destul de grea, am livrat toate probele la timpul lor, m-am amuzat la unele probe, mi-am dat frau liber imaginatiei si am creat chiar si personaje fictive pe care poate ca nu aveam cum sa le dau viata altfel si cel mai important mi-am exersat scrisul si cumva am intrat intr-un ritm. Peste toate aceste aspecte, am iesit si castigator la 2 probe, lucru care nu poate decat sa ma bucure si sa ma faca sa imi doresc sa mai particip si la editia din toamna.

Weekend-ul acesta a fost Gala Superblog care s-a tinut la mare, la Mamaia, gala gazduita de unul din sponsorii parteneri Superblog – Hotel Aurora. Am ajuns vineri seara la mare si obosit fiind am cazut lat. Sambata o parte din competitorii blogeri participanti la concurs au vizitat si s-au familiarizat cu orasul Constanta, oras pe care il cunosc poate aproape la fel de bine ca si Bucurestiul, in timp ce eu m-am relaxat si m-am bucurat de peisaj, de liniste – pe scurt mi-am incarcat bateriile in unul din locurile mele favorite: malul marii. Seara a avut loc Gala Superblog, s-au acordat premiile tuturor competitorilor ce s-au calificat pentru asa ceva si la final s-a acordat marele premiu pentru locul 1, am socializat si am schimbat contacte cu oameni foarte misto si care merita cititi.

Duminica m-am rasfatat la soare, la terase si m-am plimbat din statiune in statiune cautand parca sa mai raman, dar din pacate, weekendul s-a incheiat si a trebuit sa o tai inapoi spre Bucuresti pentru ca nu-i asa: cineva mai trebuie sa si munceasca .

Multumesc Superblog pentru aceasta experienta si multumesc Hotel Aurora pentru ospitalitate, pentru atentia si mai ales pentru premiul acordat  !

1 Comentarii

Lasa un comentariu

Scroll Up