Cum îmi recuperez asigurarea ?

 

        Cum îmi recuperez asigurarea? Dacă ți-ai pierdut polița, ai următoarele variante:

  • În cazul în care mai ai datele de contact ale brokerului sau agentului de asigurare, îl poți contacta. Acesta îți poate da un duplicat al poliței de asigurare
  • În cazul în care cunoști societatea de asigurări unde s-a încheiat polița, te poți adresa direct acestei societăți. Poți lua legătura cu ei printr-un mail, sau direct printr-o agenție a acestora.

         Ce avantaj îți poate oferi platforma Ritter.ro ?

       Dacă îți faci asigurarea RCA la Ritter.ro, avem pe site o secțiune de cont client, unde îți poți tipări, rapid și usor, asigurarea ta RCA și nu numai. Tot în acest cont client, vei găsi tot istoricul polițelor tale încheiate la noi.  Acesta include istoricul ratelor, vei găsi în format pdf polițele RCA, polițelor facultative, chitanțele. Tot ce înseamnă colaborarea cu Ritter broker.

        Pentru a evita viitoarele posibile pierderi ale acestui document, sfatul nostru ar fi să realizezi un scan al documentului sau chiar o poză cu telefonul. Nu se știe niciodată când vei avea nevoie de informațile trecute pe poliță.

        Dacă ți-ai pierdut tipizatul poliței RCA să ne comunici pe adresa de e-mail, prin call center sau să ne scrii pe site. Noi îți vom trimite fără niciun cost suplimentar din nou polița oriunde în România.

        Platforma noastră, Ritter.ro împreună cu secțiunea de cont client sunt foarte ușor accesabile atât de pe un computer, cât și de pe varianta de mobil.

        Așadar, de fiecare dată când pleci la drum, vei fi sigur că vei avea asigurările tale mai ales polița RCA cu tine.

        Am scris și alte articole tot din domeniul asigurărilor ce sigur ți-ar veni de folos:

Ai nevoie de asigurarea RCA în original ?

Cum se completează constatul amiabil de accident?

Ce acoperă și ce nu acoperă asigurarea RCA?

        Am realizat și un clip pe youtube despre cum îmi recuperez asigurarea ?, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie și pe care probabil nu le știi.

        Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest link.

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up