Cum iti poti creste temporar venitul sau ce faci daca ai nevoie rapid de ajutor financiar?

Nu cred ca trebuie sa va mai spun ca timpurile pe care le traim sunt destul de grele si ca drumul unui tanar in societatea de astazi este pavat cu pietre si urcusuri multe in culmile caruia putini sunt felicitati si remunerati ca atare.

Dar, ce faci atunci cand nu iti prea ajung banii de la un salariu la altul sau cand cheltuielile depasesc bugetul stabilit pentru ca vrei sa iti schimbi televizorul, telefonul, laptopul sau frigiderul? Eu unul daca as ajunge in aceasta situatie mi-ar placea sa gasesc o solutie rapida care sa ma ajute cu un mic si temporar ajutor financiar.

Cum intotdeauna urgentele apar pe neasteptate si, daca nu ai niste economii pe care sa te poti baza, sau un salariu care sa te ajute sa poti lasa ceva pentru ultima parte a lunii, te poti trezi intr-o situatie destul de delicata ( si prin urgente aici ma refer fie ca este vorba despre o urgenta medicala, fie ca ti-ai inundat vecinul si te gandesti ca mai bine plateai polita de asigurare facultativa cu riscul de raspundere civila fata de terti si se rezolvau toate, asa acum trebuie sa ii repari tu vecinului ce ai stricat, fie ca trebuie sa renovezi si echipa care o sa iti faca lucrarea este disponibila doar atunci, fie ca te afli la un magazin si pana nu demult prietenul tau POS-ul acum clar inamic – iti arata fonduri insuficiente si tu trebuie sa cumperi de mancare pentru ca ai musafiri diseara si tot asa lista de urgente neprevazute poate continua ).

Incercand sa raspund intrebarilor unui prieten care s-a aflat in situatia mentionata mai sus adica cea in care iti apare o cheltuiala neprevazuta intr-un moment in care financiar nu ai cum sa o onorezi. Pe scurt ca sa va pun la curent: m-a sunat sa ma intrebe daca pot sa il indrum cum poate obtine pana la salariu un credit rapid pentru ca trebuie sa isi schimbe anvelopele de iarna si nu avea buget deloc in luna curenta, dar a prins o super promotie si nu o poate rata.

Nefiind in tema, dar dorind sa il ajut, ca doar de asta suntem prieteni, am inceput sa ma documentez si sa il intreb pe Google de : credit rapid online sau de imprumut rapid sau credit credit pana la salariu si toate aceste cautari m-au dus intr-un singur loc si anume Telecredit.

Ce am aflat despre ei ?

Telecredit este o institutie financiara nebancara, monitorizata de BNR ( deci acreditata si de incredere ), este un creditor direct si nu foloseste nici un canal de intermediari si ofera doar imprumuturi pe termen scurt, cu sume cuprinse intre 100 si 2000 de ron pe o perioada maxima de 30 de zile. Adica practic te crediteaza cand esti in stramtoare si ai perioada de rambursare scurta fix pana la salariul urmator.

O sa va intrebati probabil care sunt avantajele?

Pai eu am gasit asa: aplici online, ei iti proceseaza rapid cererea de imprumut si primesti banii in cel mai scurt timp in contul tau bancar. Si mai mult decat ce v-am prezentat mai sus poti primi imprumutul de la ei, chiar daca ai si alte credite, ceea ce te ajuta cu siguranta.

Cum poti rambursa imprumutul facut la Telecredit?

Totul este super simplu si in acest capitol! Tot ce trebuie sa faci este ca la data scadenta sa iti asiguri fonduri suficiente in cont, iar ei vor retrage suma datorata prin debitarea cardului tau.

Daca nu doresti varianta aceasta, mai ai optiunea sa alegi sa platesti in conturile Telecredit prin orice alt canal de plata ( fie prin card bancar sau numerar sau virament bancar, Paypoint etc ).

In situatia de fata, in care prietenul meu avea nevoie urgenta de o suma de bani, imprumutul pe termen scurt fiind cea mai buna solutie, dar altfel cred ca mai exista si alte variante prin care iti poti creste veniturile de exemplu un job part time poate chiar la locul tau actual de munca poate ceva creativ gen un blog pe care il cresti pana in momentul in care te ajuta si cu suport financiar, sau un job in care esti solicitat doar la cerere de catre persoana care are nevoie de serviciile tale asa numitii zilieri si cred ca daca iti doresti sa muncesti, intotdeauna se gasesc solutii de crestere a venitului.

Asa ca situatia a fost rezolvata, l-am informat pe prietenul meu despre descoperirea mea, s-a documentat si el singur ulterior, si-a calculat pe site-ul lor ce suma isi doreste, perioada pentru care o doreste si cat trebuie sa returneze ( e foarte ok ca ai toate aceste informatii de la inceput si pentru ca totul este super transparent cu ei iti si demonstreaza ca sunt de incredere ) si asa am reusit sa impusc doi iepuri dintr-o lovitura: sa il ajut si pe el cu o informatie buna si sa isi cumpere anvelopele pe care si le dorea fara sa fie nevoit sa alerge sa se imprumute in stanga si in dreapta pe la colegi, prieteni si asa mai departe.

  • Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017
1 Comentarii

Lasa un comentariu

Scroll Up