Cum te ajuta asigurarea de accidente ?

asigurari de accidente persoane

Accidentele se pot intampla oricui, inclusiv tie. Iar de cele mai multe ori acestea te gasesc nepregatit financiar.

Polita de asigurare pentru accidente, de la RITTER Broker sprijina financiar familia ta in cazul in care suferi un accident sau te ranesti.

Asigurarea de accidente a persoanelor este destinata persoanelor ( fizice sau juridice ) care doresc sa incheie o polita de asigurare impotriva urmatoarelor riscuri: 

 • Riscuri de baza: deces din accident si invaliditate permanenta totala sau partiala din accident;
 • Riscuri suplimentare: spitalizare, convalescenta (concediu medical), interventii chirurgicale, fracturi, arsuri si cheltuieli medicale, toate ca urmare a unui accident. Pentru domeniile a caror activitate se desfasoara in medii nocive/toxice, polita acopera si riscul de boli profesionale.

 

Tipuri de Asigurari de Accidente ale Persoanelor:

 • Asigurare de Accidente pentru Titularii Contractelor de credit
  Se asigura riscul de producere a oricarui eveniment suferit de Asigurat, persoana fizica, titulara a contractului de credit,  cu varsta intre 18 si 69 de ani si care are ca rezultat Decesul si/sau Invaliditatea Permanenta Totala sau Partiala.

 

 • Asigurare de Accidente pentru Angajati
  Acopera riscul de producere a accidentelor de munca suferite de angajati in timpul si/sau in legatura cu indeplinirea sarcinilor de serviciu

 

 • Asigurare de Accidente pentru Vanatori Sportivi
  Acopera riscul de accidente de vanatoare suferite de vanatorii sportivi, in calitate de Beneficiari ai contractului de asigurare, membri ai unei organizatii vanatoresti, accidente care survin  in timpul participarii la activitati de vanatoare  desfasurate in conditiile legii.

 

 • Asigurare de asistenta medicala pentru rezidenti in Romania
  Include  riscul de accidentare sau imbolnavire imprevizibila a Asiguratului, persoana fizica de nationalitate straina care are rezidenta in Romania sau este membru al misiunilor diplomatice acreditate in Romania, si care impune asistenta medicala de urgenta sau repatrierea.

 

 • Asigurare Medicala de Calatorii in Strainatate
  Asigura  riscul de accident sau imbolnavire imprevizibila a Asiguratului, persoana fizica de nationalitate romana aflata in afara granitelor Romaniei, si a carui producere impune cheltuieli medicale de urgenta pentru salvarea vietii sau cheltuieli de transport medical si/sau repatriere.

 

Daca doriti o oferta concreta si foarte avantajoasa puteti contacta echipa mea 

RITTER Broker de Asigurare si Reasigurare

0374-600.700

 office@ritter.ro

0 Comentarii

  Lasa un comentariu

  Scroll Up