Doi fosti angajati in multinationala fac afaceri de 3 milioane de euro din brokerajul de asigurari

Ritter Broker, o afacere nfiintata de doi tineri antreprenori cu experienta in multinationale, axata pe brokerajul de asigurari, a ajuns in opt ani de activitate la afaceri de 13,5 milioane de lei.

Compania, nfiintata in 2010, a vandut 45.000 de polite, deopotriva pentru clienti persoane fizice, cat si pentru clienti companii.

Catalin Vasile, fondatorul si directorul general al Ritter, a absolvit Facultatea de Studii Economice Europene. In timpul facultatii, a lucrat in industria auto, iar ulterior in piata de brokeraj de asigurari. In 2014 s-a alaturat echipei de conducere a afacerii Alexandra Bratescu, directorul de vanzari. Ea a absolvit Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori in 2008, iar la scurt timp a inceput sa lucreze in divizia de trezorerie si arbitraj a unei banci din Romania.

Afacerea Ritter Broker a pornit de la intermedierea si consultanta in asigurari, iar pe parcursul anilor, compania si-a extins serviciile financiare acoperind si intermedierea contractelor de leasing financiar si operational, cat si intermedierea pensiilor private pilon III.

In prezent, Ritter Broker lucreaza cu 27 de societati de asigurari, trei societati de administrare a fondurilor de pensii pilon III si cu 10 companii de leasing financiar si operational.

Pentru anul in curs, Ritter Broker si-a propus, pe langa cresterea numarului de prime brute subscrise, dezvoltarea nationala in sistem de franciza.

Continuarea articolului o gasiti pe businessmagazin.ro

 

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up