EDIFIER – schimb de roluri

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Fiecare dintre noi suntem in fiecare zi in ipostaza de client in relatia cu un anumit distribuitor de produse sau servicii. Asa ca deja stim ce ne deranjeaza la vanzatorul din fata noastra, stim exact cum am fi vrut sa se comporte cu noi, ce tehnici de vanzare inceaca sa aplice si ce informatii poate si vrea sa ne livreze.

Dar daca am fi noi in pielea vanzatorului? Noi cum ne-am descurca?

De curand mi-am schimbat sistemul de sonorizare acasa ( pentru ca da, din cand in cand este bine sa mai reimprospatezi atmosfera, iar pentru aceasta schimbare ma pregatisem financiar de ceva timp ) si mi-am achizitionat un sistem de boxe de ultima tehnologie de la Edifier ce poarta numele de S2000Pro – un sistem care imbina toate calitatile intr-un singur produs, adica are un design foarte modern, are un sunet bestial, iar calitatea este ireprosabila. Pe scurt m-am indragostit din prima si cand am mai vazut si ce eleganta are sistemul si cum se potriveste manusa in casa, nu am mai stat pe ganduri si l-am comandat.

Ce ar fi sa spun despre acest produs daca as vrea sa il vand?

Cum activez de ceva ani in vanzari, ce am invatat si este regula numarul 1 a oricarui vanzator indiferent de domeniu este ca trebuie sa sti exact produsul pe care il prezinti. De la lucruri care capteaza atentia clientului ( asa numitele tehnici de vanzare ), pana la cele mai mici detalii tehnice totul trebuie sa fie aliniat. Asa ca, daca vrei sa reusesti sa vinzi un produs unui om si sa te asiguri ca nu se intoarce cu spatele si nu doreste sa te mai asculte pentru ca ai scos o ineptie pe gura doar de dragul de a vinde, ai grija sa iti cunosti produsele.

Ce stiu eu despre acest sistem?

O sa pornim de la detaliile estetice, pentru ca da, primul lucru care ne atrage este designul si ulterior tehnicul. Sistemul de boxe S2000Pro are un finisaj de lemn luxos, se potriveste pentru ambientul oricarei case si unde mai pui ca poti si mixa si inregistra la domiciliu cu el, face ca petrecerile de acum sa capete un alt sens. Boxele S2000Pro sunt un amestec perfect de design clasic cu inalta performanta, iar Edifier a acordat o atentie deosebita tuturor detaliilor vazute pe difuzoarele hi-tech. Vopseaua neagra mata, cu placa de lemn de lux, gratar metalic de suprafata si placute de aur dedesubt acestea sunt doar cateva aspecte estetice ce au fost puse la punct cu excelenta de catre Edifier pentru a reda eleganta, dar si pentru a fi in centrul atentiei atat prin stil, cat si prin sunet.

Acum sa mergem mai departe catre partea tehnica, parte care cu siguranta o sa va cucereasca si o sa va faca sa va doriti sa achizitionati acest sistem.

Pentru un maxim de claritate, difuzoarele sistemului S2000Pro ofera impreuna o putere de 130 watt, folosind un bass de 5.5 cu o diafragma din aluminiu si un set de inalte de ultima tehnologie ( planar magnetic ), pentru o experienta acustica excelenta. Diafragma din aluminiu plana ofera o rata rapida de raspuns care are avantaje inerente, cum ar fi frecventele inalte excelente, pe care difuzoarele de nivel inferior nu le pot oferi.

Distorsiunea redusa de inalta rezistenta de la conul de aluminiu face sunetele sa fie unice si foarte clare. Difuzoarele S2000Pro profita de crossover-ul digital digital DSP datorita unei inginerii nemtesti. Acest sistem este folosit astfel incat partile metalice ale acestor difuzoare sa nu emita sunetul de metal, dar totusi sa obtina avantaje din aspectele metalice. Invelisul de cauciuc este un absorbant de energie si are drept rezultat o performanta precisa si curata.

S2000Pro utilizeaza o noua tehnologie electro-acustica. Profitand de doua cipuri DSP de procesare digitala Texas Instruments, S2000Pro utilizeaza functia miniDSP pentru a ajunge la un bas incredibil de puternic.

Conversia digitala la analogica ( DAC ) si conversia analog-digitala ( ADC ) a modelului S2000Pro are un sistem incorporat propriu si oficial ce poarta numele de Burr-Brown PCM1802 Texas. Semnalul de intrare analogic utilizeaza metodele HiFi traditionale recunoscute de condensatoarele WIMA.

S2000Pro utilizeaza trei cipuri profesionale digitale de amplificare pentru a produce cel mai bun sunet din clasa sa. TAS5754 de la Texas Instruments ruleaza independent una de cealalta, asigurandu-se ca nu provoaca interferente. Primul cip este in controlul tremurilor si basului, al doilea chip ruleaza strict wooferele, iar ultimul este dedicat frecventei de iesire a amplificatorului de 768 KHz. Cu aceste cipuri dedicate, difuzoarele sunt optimizate pe deplin pentru a reduce distorsiunile de inalta frecventa si zgomotul local.

Sistemul este proiectat cu componente de calitate superioara si o constructie robusta, pentru o performanta completa. Sistemul are 4 presetari (EQ): vocal, monitor, clasic si dinamic.

Asa ca, pe langa estetic, cred ca dupa prezentarea mea tehnica v-a captat atentia si acum stiti sigur ca sistemul pe care il cautati este in fata voastra si poarta numele de S2000Pro.

  • Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017
Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.