Letonia, a saptea tara in care se autorizeaza Ritter Broker de Asigurare

Incepand cu 17 octombrie 2018 RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari si pe teritoriul Letoniei.

Letonia este a saptea tara in care ritter broker de asigurare se autorizeaza, celelalte state in care ritter broker detine autorizatie fiind: Bulgaria, Estonia, Franta, Grecia, Austria si Cehia.

Autorizatia este acordata de catre Financial and Capital Market Commission in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Letoniei.

Financial and Capital Market Commission este autoritatea din Letonia care reglementeaza si supervizeaza piata de asigurari din Letonia.

In baza licentei putem prezenta oferta de asigurari oricarui cetatean leton sau companie inregistrata pe teritoriul Letoniei.

RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Letonia care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere.

Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata asigurarilor din Letonia accesand acest link www.fktk.lv

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up