Mașină la schimb

Tu știai că ai dreptul la o mașină de înlocuire în perioada în care mașina ta se află în service-ul auto ?

În situația în care ai fost avariat de către o altă persoană și nu ești tu de vină, iar cealaltă persoană are asigurare RCA valabilă INDIFERENT DE COMPANIA DE ASIGURĂRI, poți beneficia de o mașină la schimb pe toată perioada necesară reparării mașinii tale.

Când poți primi mașină la schimb ?

– În momentul în care reparația mașinii tale durează mai mult de 4 ore. Mai exact, la fiecare 4 ore în care mașina ta se află în service-ul auto, tu primești o zi întreagă o mașină la schimb.

De unde poți obține mașina ?

– Mașina o poți obține de la diverse firme de închirieri auto care au autorizație în acest domeniu de activitate. Acest serviciu este total gratuit pentru tine, firma de închirieri urmând a recupera suma de bani de la asiguratorul RCA al șoferului vinovat.

De ce am nevoie pentru a putea obține mașina la schimb ?

– Nota de constatare
– Devizul de reparație
– Copie talon auto
– Copie carte identitate
– Copie permis de conducere

De asemenea, dacă nu dorești o mașină la schimb, trebuie să știi că îți poți deconta naveta parcursă în timpul în care mașina ta se află în service cu ajutorul documentelor justificative.
Condiția pentru decontare este ca suma navetei să nu depășească suma necesara închirierii unui autoturism.

Am realizat și un clip pe youtube despre asigurări, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie și pe care probabil nu le știi.

Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest link.

 

 

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up