Din 5 februarie 2017 aveti o functionalitate noua pe Whats’app

CEO-ul WhatsApp Jan Koum a anuntat ca urmatoarea versiune a aplicatiei va include posibilitatea de a fi notificat daca cineva va face capturi de ecran cu conversatia. Aceasta este o optiune solicitata de o multime de utilizatori n ultima vreme.

„Functionarea este simpla, la fel ca bifa albastra: aveti optiunea activata n mod implicit. n cazul n care aceasta este verificata, veti fi notificat daca cineva face capturi de ecran la conversatie,cum si altii vor fi notificati daca faceti capturi de ecran la conversatia lor ” a declarat Koum.

Unii utilizatori sunt suparati de aceasta facilitate, dar nu este deloc asa de rau .

Motivul din spatele aceastei facilitati, spune Koum, este ca el a obosit de capturile de ecran ale  prietenei sale. De aceea el vrea sa faca caracteristica disponibila pentru toata lumea.Acesta optiune va fi activata n mod implicit.

n plus, exista mai multi utilizatori care ii cer lui  Koum se adauge o notificare cand o poza nud este transmisa. Koum a declarat ca el ar putea lua in considerare aceasta idee.

„Nu este vorba de intimitatea persoanei care face capturi de ecran  sau persoanei care transmite poze nud, este vorba despre viata privata a persoanei afectate, si am de gand sa o fac.”, a afirmat Koum.

Crezi ca va aparea aceasta functionalitate ? Vei actualiza aplicatia ? Scrie mai jos intr-un comentariu parerea ta 

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up