Muzeul motocicletelor Ducati

muzeul si fabrica moto ducati

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Marca de motociclete italiana Ducati, detinuta recent de Audi, are un muzeu complet modernizat in incinta fabricii moto din Bologna Italia, in cartierul Borgo Panigale.

Muzeul a luat nastere pe 12 iunie 1998.

Atat pentru fanii marcii, cat si pentru curiosi si nu numai, muzeul este cu adevarat o atractie. E adevarat ca nu putem vorbi despre arhitectura sau despre o istorie de sute de ani, dar putem povesti despre maiestria motocicletelor si istoria companiei.

Muzeul Ducati este vizitat anual aproximativ de 40.000 de oameni.Acesta se intinde pe o suprafata de 850 de metri patrati, unde sunt expuse peste 40 de motociclete care au facut istorie pentru Ducati.

In cazul in care vreti sa vizitati muzeul si fabrica ( va recomand ) adresa exacta este: Via Antonio Cavalieri Ducati, 3, 40132 Borgo Panigale, Bologna BO, Italia.

ducati

Printre motocicletele expuse se numara si 27 modele de serie, dintre care 17 n-au mai fost expuse pana acum.

Veti descoperi aici biciclete si motociclete din cele mai vechi, dar si din cele mai moderne, precum si imagini ale celor mai bune momente din istoria motocicletelor Ducati.

Costul unui tur al muzeului costa 30 euro dar daca esti proprietarul unei motociclete Ducati si arati cardul de membru ai intrarea gratuita.Tot in aceasta suma poti vizita si fabrica unde nu am putut sa fac nici o poza pentru ca era interzisa fotografierea 

Pagina web oficiala a muzeului este  aici.

Avand in vederea inghesuiala pasionatilor de Ducati, am incercat sa imortalizez cele mai importante momente Ducati  

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.