Ne-am mutat biroul in zona piata romana

Pentru ca in ultima saptamana am postat pe apucate la diverse ore, fara nici o constanta am decis sa va si explic totusi de unde aceasta dezorganizare semi organizata .

Ne-am mutat sediul firmei si incepand de luni avem „casa noua” cum s-ar zice. Zis si facut acum cateva luni, impreuna cu partenera mea, am decis sa venim si mai aproape in intampinarea clientilor si partenerilor nostri si sa cautam o locatie centrala la care sa se ajunga usor din orice colt al Bucurestiului.

Asa ca, dupa multe idei, ne-am sucit, ne-am calculat si am decis sa ne mutam intr-o vila a carei frumusete ne-a atras din primul moment in care am pasit inauntru, o vila din anii 30 situata pe Bld. Lascar Catargiu, Nr. 11 ( aproape de rondul de la Piata Romana ).

Asa ca stabilim ca incepem cu 10 iulie activitatea la sediul nou si ca lucrurile sa mearga conform planului alegem o firma de relocare care sa ne ajute cu procesul de mutare astfel incat sa nu fie atat de greu si sa nu trebuiasca sa ne gandim cum aranjam transport, cum impachetam, unde depozitam totul pana la relocare.

Asadar va asteptam cu drag sa veniti la noi cu orice problema pe care o intampinati legata de asigurari pentru ca atat eu cat si echipa RITTER iti vom gasi solutii profesionale pentru toate tipurile de asigurari de care ai nevoie!

Rating: 5
1 Comentarii
  • Tania

    Răspunde

    Sa fie intr-un ceas bun!

    Rating: 5

Lasa un comentariu

Scroll Up