Nu stiu cum sa fac ca sa rezolv problema asta

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Ajutorrrrrr

Cred ca am niste ani buni de cand eu si colegii mei incercam sa listam compania RITTER.RO – Broker de Asigurare SRL in Wikipedia si nu reusim.

Pur si simplu nu ma aproba si nu imi ofera nici motivul privind refuzul si nici ce ar trebui sa imbunatatesc in informatii ca sa fiu acceptat cu listarea companiei.

Colega mea s-a si conversat cu cineva de la Wikipedia, probabil un moderator, care ii spunea doar ca Wikipedia nu este un site de reclama. Alte informatii nu a mai dorit sa ii ofere.

Dar noi nu promovam nimic, doar ofeream informatii despre companie.

Am observat ca sunt vreo 2-3 companii de brokeraj listate, iar una dintre ele chiar isi prezenta niste produse de asigurare. Lucru care din punctul meu de vedere este reclama pura.

Din piata am inteles ca sunt destul de restrictivi cu aprobarile si fac o analiza foarte detaliata privind ce companie aproba si pe care nu o aproba.

In fine, m-am gandit sa va intreb si pe voi daca stiti cum se poate lista o companie si daca ma puteti ajuta cu asta.

Daca da, ati mai facut asta si sunteti interesati de o colaborare, imi puteti trimite un email pe ritterbroker@gmail.com !

Multumesc mult pentru ca incercati sa ma ajutati. Desigur, va voi plati serviciul prestat. Pentru ca asa mi se pare normal.

PS: poate reusesc si eu pana la batranete sa rezolv problema asta

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.