Nu uita de Healthcare Travel Suport, extensia asigurarii de calatorie care iti completeaza vacanta de Paste!

asigurare calatorie

Stiai ca la orice asigurare de calatorie in strainatate poti adauga o alta asigurare ca o extensie  cu acoperire la intoarcerea in tara ?

Aceasta se numeste healthcare travel suport.

Ce este healthcare travel suport ?
Este o polita de asigurare care completeaza acoperirea oferita de polita Travel, conform riscurilor asigurate ale fiecarui asigurator care are dreptul sa vanda acest produs si care acopera prestatiile medicale necesare unei persoane care sa imbolnavit sau a suferit un accident in timpul calatoriei, dupa ce se intoarce in Romania.

Ce riscuri imi acopera?
Healthcare Travel Suport acopera serviciile medicale in regim ambulator si in regim de spitalizare in cazul in care a survenit o necesitate medicala in timpul calatoriei in strainatate, conform conditiilor fiecarui asigurator care are dreptul sa vanda acest produs, iar consultatiile, analizele, investigatiile sau tratamentul trebuie continuate dupa intoarcerea in Romania.
In timpul calatoriei, cheltuielile medicale in cazul imbolnavirii neasteptate, a vatamarii corporale sau repatrierii medicale sunt acoperite de polita Travel conform conditiilor fiecarui asigurator care are dreptul sa vanda acest produs, iar dupa intoarcerea din calatorie, cheltuielile medicale legate de continuarea actului medical sunt acoperite de catre polita Healthcare Travel Suport.

Care sunt serviciile medicale acoperite?
Healthcare Travel Suport va acoperi costul serviciilor medicale, dupa intoarcerea din calatorie, din urmatoarele categorii:
In regim ambulator: consultatii si controale; analize de laborator; investigatii medicale; tratamente in ambulatoriu; interventii chirurgicale care nu necesita spitalizare

In regim de spitalizare: cazare; interventii chirurgicale; medicamente furnizate in regim de spitalizare.

Daca doresti detalii suplimentare poti contacta echipa mea 

RITTER Broker de Asigurare si Reasigurare

0374-600.700

office@ritter.ro

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up