Politia Romana primeste o Alfa Romeo Giulia Veloce nou nouta

De saptamana aceasta, un echipaj de politie conduce 280 de cai.Este vorba chiar despre cei ai IPJ Ilfov, care au primit cheia unei superbe Alfa Romeo Giulia Veloce, cu care sa vina de hac soferilor indisciplinati din trafic.

Autospeciala pusa la dispozitia Politiei de catre importatorul Auto Italia are sub capota un propulsor turbo de doi litri, cu bloc motor din aliaj de aluminiu, capabil ss dezvolte 280 CP. Introduceti in ecuatie transmisia automata ZF cu opt trepte si tractiunea integrala Q4 si rezultatul va fi un sprint 0-100 km/h in 5,2 secunde si o viteza maxima de 240 Km/h.

Romania este a doua tara in care Alfa Romeo Giulia devine autospeciala de politie, dupa Italia, unde versiunea Quadrifoglio (motor de 2,9 turbo V6 510 CP) insoteste Carabinerii in misiuni speciale, iar Veloce escorteaza misiunile institutionale ale Politiei de Stat.

Noul Alfa Romeo Giulia va fi oferit pe piata din Romania alaturi de mai multe niveluri de echipare. Cel standard se numeste Giulia si este urmat de Super, Veloce si Quadrifoglio. In echiparea standard, clientii vor avea acces la o echipare destul de generoasa, care include: start-stop, climatizare automata pe doua zone, geamuri electrice fata si spate, oglinzi reglabile electric si incalzite, 8 difuzoare, sistem multimedia cu ecran color de 6.5 inch, volan îmbracat in piele si echipat cu comenzi, computer de bord color de 3.5 inch in spatele volanului, stopuri cu lumini LED, LED-uri pentru rularea diurna, pilot automat, senzor de ploaie, selector pentru comportamentul dinamic (Alfa DNA), sase airbaguri, franare automata de urgenta cu sistem de recunoastere a pietonilor, sistem de avertizare depasire banda, frana de parcare electrica, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri, jante din aliaj de 16 inch si teava de esapament cromata.

0 Comentarii

Lasa un comentariu

Scroll Up