RITTER Broker de Asigurare a primit licenta de operare si pe teritoriul Austriei.

Incepand cu 20 septembrie 2018 RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari pe teritoriul Austriei.

Autorizatia este acordata de catre Bundesministerium fur Digitalisierung und Wirtschaftsstandort Austria in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Austriei.

Bundesministerium fur Digitalisierung und Wirtschaftsstandort este autoritatea din Austria care reglementeaza si supervizeaza piata brokerilor de asigurari din Austria.

RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Austria care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere.

Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata brokerilor de asigurari din Austria accesand acest link www.bmdw.gv.at

In curand RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL va putea oferi toate produsele de asigurare pe care le ofera pe teritoriul Romaniei si pe teritoriul Austriei. Printre acestea mentionam: asigurari RCA, asigurari CASCO, asigurari de locuinte, proprietati, sanatate, medicale si multe altele.

0 Comentarii

Lasa un comentariu

Scroll Up