Ritter Broker de Asigurari si servicii de leasing, se extinde in sistem de franciza – wall-street.ro

Ritter Broker, compania specializata in brokeraj de servicii de leasing si asigurari, se extinde in sistem de franciza incepand cu acest an, fiind in proces de selectie al partenerilor la nivel national.

De curand, compania a beneficiat si de o importanta infuzie de capital prin preluarea a 50% din actiuni de catre Niro Investment, fapt ce va ajuta la consolidarea pozitiei in piata si la dezvoltarea pe plan national a business-lui.

In urmatorii trei ani, vrem sa crestem semnificativ numarul agentilor, de la peste 40, in prezent, la circa 500. De asemenea, vrem sa fim prezenti cu un birou in fiecare resedinta de judet. Prin aceasta extindere, credem ca Ritter Broker poate sa urce in clasamentul brokerilor de profil, undeva in zona locurilor 30-40, de la pozitia actuala situata intre locurile 70-80 Catalin Vasile – Partener & Director General Ritter Broker

Ritter Broker ofera solutii optime de finantare pentru leasing atat financiar cat si operational, scopul fiind de a oferi clientilor, persoane juridice, persoane fizice autorizate si persoane fizice, solutii optime de finantare pentru leasing.

Continuarea articolului o gasiti pe wall-street.ro

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up