Ritter Broker licentiat si in Marea Britanie

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Incepand cu 23 noiembrie 2018 RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari si pe teritoriul Marii Britanii.

Marea Britanie este a doisprezecea tara in care ritter broker de asigurare se autorizeaza, celelalte state in care ritter broker detine autorizatie fiind: Bulgaria, Estonia, Franta, Grecia, Austria, Cehia, Letonia, Portugalia, Norvegia, Suedia si Croatia.

Autorizatia este acordata de catre FCA – Financial Conduct Authority in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Marii Britanii.

FCA – Financial Conduct Authority este autoritatea din Marea Britanie care reglementeaza si supervizeaza piata de asigurari din Marea Britanie.

In baza licentei putem prezenta oferta de asigurari oricarui cetatean englez sau companie inregistrata pe teritoriul Marii Britanii.

RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Marea Britanie care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere.

Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata asigurarilor din Marea Britanie accesand acest link www.fca.org.uk

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.