RiTTER Broker licentiat si in Norvegia

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Incepand cu 14 noiembrie 2018 RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari si pe teritoriul Norvegiei.

Norvegia este a noua tara in care ritter broker de asigurare se autorizeaza, celelalte state in care ritter broker detine autorizatie fiind: Bulgaria, Estonia, Franta, Grecia, Austria, Cehia, Letonia si Portugalia

Autorizatia este acordata de catre Financial Supervisory Authority of Norway – FINANSTILSYNET in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Norvegiei.

Financial Supervisory Authority of Norway – FINANSTILSYNET este autoritatea din Norvegia care reglementeaza si supervizeaza piata de asigurari din Norvegia.

In baza licentei putem prezenta oferta de asigurari oricarui cetatean norvegian sau companie inregistrata pe teritoriul Norvegiei.

RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Norvegia care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere.

Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata asigurarilor din Norvegia accesand acest link www.finanstilsynet.no 

 
Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.