Sunetul: muzica mea

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

V-ati pus vreodata intrebarea cum v-a influentat muzica viata? Daca ati avut vreodata un moment in care muzica v-a ajutat sa treceti peste anumite perioade sau v-a ajutat in anumite clipe importante din viata voastra?

Eu pot sa va zic cu siguranta ca in ciuda faptului ca nu activez in industria muzicala, pentru mine muzica reprezinta o parte semnificativa din viata mea. Ma trezesc dimineata si primul lucru, dau drumul la muzica pentru a ma activa, ma urc in masina si cu siguranta pe langa stiri mai ascult si muzica, ajung la birou si dau drumul la unul din radiourile mele favorite online ( Radio Monte Carlo ), cu muzica super misto de la R&B, house, chill pana la melodii super actuale si moderne, radio care sta deschis toata ziua. Asa ca da, iata ca muzica joaca un rol foarte important in viata mea, fara sa imi dau seama poate uneori si da, m-a ajutat sa pot trece peste multe lucruri in viata, de la incercari prin care te trece viata, pana la muzica fericirii sufletului.

Atunci cand am un proiect important la care trebuie sa am atentia dedicata 100%, colegii imi spun ca intru in bula mea de muzica, asta inseamna ca imi pun castile, ascult muzica si spiritul meu creativ este 100% productiv.

Ca sunetul sa aiba calitate cel mai important lucru este sa ne alegem un sistem audio performant, asa ca dupa ce m-am documentat cu simt de raspundere cateva luni am ales sa optem pentru sistemul audio EDIFIER.

Pentru cei care nu cunosc foarte multe despre acest brand EDIFIER, el este definit de trei concepte: pasiune pentru sunet, pasiune pentru design si pasiunea pentru calitate. EDIFIER a crescut de la o companie mica axata doar pe piata din China, pana la o companie internationala importanta cu experienta, cu operatiuni de la America de Nord, America de Sud, Europa, Orientul Mijlociu si in regiunile Asia-Pacific.

Sa va mai povestesc o chestie interesanta despre cei de la EDIFIER care i-a facut sa creasca si mai tare in ochii mei pe langa partea tehnica firma producatoare de sisteme audio are un angajament serios fata de comunitate, angajament ce depaseste zona de muzica. EDIFIER ofera burse studentilor de la diverse discipline de la Institutul de Tehnologie din Beijing. De asemenea, prin programul EDIFIER Angel Sound Foundation, compania ii ajuta pe copii cu deficiente de auz sa descopere puterea sunetului. Fundatia a primit la lansare, din partea EDIFIER, o donatie consistenta cu ajutorul carora peste 60 de copii cu deficiente de auz au primit implanturi cohleare.

Ce poate fi mai minunat decat sa construiesti frumos si sa faci si bine?!

Cred ca multe companii la nivel mondial are trebui sa invete ca pe langa profit, mai exista si partea sufletului care trebuie cautata mereu pentru binele civilizatiei umane si pentru mediul in care traim, pentru a nu ne transforma usor in oameni-roboti.

Dupa lungi lupte de convingere eu cu mine intre mai multe modele de boxe am ales totusi sa merg pe varianta de boxe cu un design placut si cu o eleganta clasica si anume Edifier R2730DB. Este un sistem audio senzational care ofera o solutie Tri-amp cu trei cai si totalul de 136 Watt creeaza un bass super puternic, iar carcasa din lemn mentine sistemul de boxe bine ancorat pentru volumele mari, reducand, in acelasi timp, rezonanta acustica.

Le-am achizitionat online in vara acestui an si de atunci pot spune ca tot biroul se bucura de muzica in permanenta si isi creaza singuri propriile momente in care muzica ii influenteaza.

Muzica este un lucru senzational: nu are varsta, nu are limba si nu are limite daca ai imaginatie si educatie.

  • Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017
Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Multumim pentru articol si mult succes in toate proiectele pe care le vei aborda!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.