Un sistem de business pentru cei care vor dezvoltare, dar si independenta – evzmd.md

O noua oportunitate de business in domeniul financiar de asigurari a luat nastere in Romania, la initiativa unei tinere si active companii de brokeraj de asigurari si pensii private.

Doi tinerei antreprenori, fosti lucratori in corporatii, Catalin Vasile si Alexandra Bratescu, au fondat in urma cu mai bine de 8 ani o societate ce urma sa devina una dintre cele mai apreciate companii emergente din domeniu: Ritter Broker.

In timp, compania ce se ocupa de brokerajul asigurarilor si a pensilor private a ajuns sa vanda, in 2017, datorita increderii acordate de catre clienti, peste 45 000 de polite de asigurare si sa lucreze cu 27 de societati de asigurari, 3 societati de administrare a fondurilor de pensii pilon III si cu 10 companii de leasing financiar si operational, putand sa ofere peste 1000 de produse financiare potentialilor clienti.

 Acum, incepand cu 2018, cei doi fondatori doresc sa extinda aria de business, si ofera posibilitatea celor interesati sa achizitioneze franciza Ritter Broker, pentru a putea oferii la randul lor servicii de calitate in diverse orase ale tarii. Sistemul de franciza este dezvoltat cu experti in domeniu, prin aceasta, oferind francizatilor nu doar posibilitatea de a vinde produse construite special pentru compania Ritter Broker ci si intreg know-how-ul, baza de cunostinte si experienta acumulata in timp in acest domeniu.

Continuarea articolului o gasiti pe evzmd.md

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up