Ziua internationala a fericirii

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Ziua Internationala a Fericirii este sarbatorita anual, pe 20 martie, fiind proclamata de Adunarea Generala a ONU prin Rezolutia 66/281 din 12 iulie 2012.

Ziua Internationala a Fericirii este sarbatorita astazi pentru al cincilea an consecutiv.

Organizatia Natiunilor Unite invita, de asemenea, organizatiile internationale si regionale, precum si societatile civile, inclusiv organizatii non-guvernamentale si persoane fizice, sa marcheze Ziua Internationala a Fericirii prin diverse activitati publice de sensibilizare.

ONU a dorit ca initiativa sa incurajeze guvernele sa ia n considerare starea de bine a cetatenilor, si sa nu isi mai concentreze eforturile doar pe cresterea economica.

Pentru anul 2017 in care se sarbatoreste Ziua internationala a fericirii, ONU a decis sa readuca in atentia publica Agenda 2030 pentru dezvoltare durabila, adoptata in septembrie 2015. In cadrul acesteia se regasesc cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabila, reunite informal si sub denumirea de Obiective Globale. Printre ele se afla fara saracie , foamete zero , sanatate si bunastare . Pentru a promova aceste obiective, ONU foloseste imaginea personajelor foarte simpatice de desene animate ale strumfilor si le recomanda utilizatorilor retelelor de socializare ca in ziua de 20 martie sa foloseasca hashtagul #SmallSmurfsBigGoals

 

Mai multe detalii despre campania ” strumfilor ” gasiti dand click aici.

In aceasta zi de 20 martie noi ne propunem sa raspandim cat mai multa bucurie !

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.