5 MOTIVE pentru care este bine să închei un #CASCO

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

1. Daune provocate de necunoscuți

Îți găsești mașina avariată în parcare, vandalizată sau chiar mai rău, ți-au furat câteva elemente de pe aceasta.

2. Daune provocate de calamități naturale

În această perioadă, după cum ai văzut și tu, au fost foarte multe ploi torențiale care pot provoca daune mașinii tale.

3. Riscul de furt parțial

În orașele mari a început să crească riscul de furturi parțiale. Furt de la oglinzi, ștergătoare și tot felul de elemente de pe mașină ce pot fi furate rapid. Motiv pentru care este foarte bine să îți închei o poliță de asigurare CASCO.

4. Plata primei de asigurare este flexibilă.

Poți plăti o asigurare CASCO integral sau în rate lunare, astfel că nu te poți bloca cu banii. Foarte multe persoane consideră că polița de asigurare este foarte scumpă și se poate achita numai integral. Din acest motiv aceștia se feresc să își calculeze o ofertă de asigurare CASCO. Plata o poți discuta cu brokerul de asigurare sau cu societatea de asigurări să fie în câte rate dorești.

5. Multitudinea de service-uri auto agreate de către societățile de asigurări partenere CASCO.

În cazul în care ai un accident, decontarea se va face direct între societatea de asigurări și service-ul auto, iar tu vei putea fi liniștit.
Multitudinea de service-uri partenere cu societățile de asigurări CASCO te ajută și în momentul în care tu ești din București și să spunem că tu faci un accident la Timișoara, vei avea și acolo o serie de service-uri partenere cu decontare directă. Astfel, te vei bucura de aria națională de service-uri partenere.

Am realizat și un clip pe youtube despre asigurări, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie și pe care probabil nu le știi.

Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest .

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.