Ai RCA la Watford ? Trebuie să știi asta

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

În cazul în care nu știai cine este societatea de asigurări Watford, aceasta își are sediul în Gibraltar și activează în România prin freedom of establishment. Adică funcționează în baza licenței europene și au o sucursală în România. Sunt prezenți pe piața din România de aproximativ 2 ani de zile.

Având în vedere că Watford operează prin licența de funcționare din Gibraltar, iar acesta este un teritoriu englezesc, motivul este faptul că a intervenit Brexit și încă nu există un acord privind societățile din domeniul financiar. Așadar de la 1 ianuarie 2021, societatea de asigurări Watford, nu va mai avea licență de funcționare în alte țări din Uniunea Europeană.

Cum te afectează pe tine, dacă ai asigurare RCA la ei?

Simplu, nu te afectează sub nicio formă. Polița ta de asigurare RCA rămâne perfect valabilă, nu trebuie să faci nimic, iar în cazul daunelor, echipa de daune este prezentă în România și va trata cu seriozitate fiecare dosar de daună deschis.
Societatea de asigurări Watford, a sistat vânzarea de noi polițe începând cu septembrie 2020.

Când îți expiră polița ta de asigurare, te vei duce și vei încheia altă poliță de asigurare RCA, la orice altă societate de asigurări care are autorizație de comercializare a polițelor RCA, tu nemaiputând să-ți faci asigurare la Watford.

În concluzie, nu trebuie să vă alarmați, polițele RCA de la Watford sunt perfect valabile până la expirarea lor, iar în cazul daunelor echipa de daune este prezentă în România și se va ocupa de întreg portofoliul respectiv.

Am realizat și un clip pe youtube despre asigurări, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie și pe care probabil nu le știi.

Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest link.

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.