Allianz-Tiriac si Omniasig asigura, prin intermediul RITTER Broker, centrul comercial Dragonul Rosu

Allianz-Tiriac si Omniasig vor asigura, pentru urmatoarele 12 luni, centrul comercial Dragonul Rosu printr-o polita de bunuri si cladiri pentru suma totala de 61,4 milioane de euro. Contractele de asigurare au fost intermediate de RITTER Broker de Asigurare, parte a grupului Niro Investment Group.

Am gandit politele de asigurare, atat cu cei de la Allianz-Tiriac, cat si cu cei de la Omniasig, parcurgand specificul afacerii, istoricul, riscurile acesteia, astfel incat politele de asigurare sa acopere complet necesitatile clientului, spune pentru Profit.ro Alexandra Bratescu, director de vanzari al Ritter Broker si actionar al companiei.

Centrul comercial Dragonul Rosu gazduieste peste 5.500 de magazine in cele 10 pavilioane construite, cele mai multe dintre acestea fiind localizate in localitatea Dobroesti, judetul Ilfov, iar unul in Sectorul 2 al Capitalei.

Dragonul 1 este asigurat de Omniasig pentru 18 milioane de euro, suma asigurata acoperind imobilul si mijloacele fixe pe o perioada de 1 an. Anterior, aceeasi companie a asigurat imobilul. Restul pavilioanelor sunt asigurate de Allianz-Tiriac, pentru al 7-lea an consecutiv.

Stirea completa o gasesti pe www.profit.ro

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up