50 de cursuri gratuite pentru a deveni Broker de Asigurari – campanie asigurata de RITTER Broker

RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este o companie cu capital 100 % romanesc. Folosindu-se de experienta de 10 ani in domeniul intermedierii, acordarii de consultanta si asistenta in domeniul asigurarilor, Ritter ofera cu titlu gratuit un numar de 50 de cursuri de calificare.

RITTER Broker. Promovarea unei culturi a asigurarilor

RITTER Broker isi doreste sa contribuie astfel la promovarea unei culturi in domeniul asigurarilor, prin oferirea accesului la informatii care sunt in acelasi timp corecte si complete. Aceste cursuri au de asemenea rolul de a sprijini un numar de 50 de persoane care prezinta un potential crescut in domeniul vanzarilor de asigurari private. Compania ofera acest sprijin in principal celor care, din lipsa unei finantari adecvate sau a lipsei unor informatii nu pot accede la aceasta pregatire.

Noi dorim sa sustinem si sa incurajam persoanele pasionate de domeniul financiar de asigurari sa isi indelineasca obiectivele, sa devina brokeri de asigurari si sa isi creeze o cariera de succes, astfel ca, pe parcursul lunii Februarie si Martie 2019 organizam o campanie la nivel national prin care acordam gratuit 50 de cursuri de calificare in domeniul asigurarilor, cursuri acreditate la nivel national. Aceasta sponsorizare pe care noi o facem se adreseaza tuturor persoanelor cu abilitati de antreprenor care vor sa isi mareasca veniturile prin vanzarea politelor de asigurari. Alexandra Bratescu, Director de vanzari Ritter Broker.

RITTER Broker. Pregatirea asigurata

Dupa formarea cursantilor, acestia vor fi admisi la un examen dupa care vor putea incepe sa vanda asigurari. Candidatii vor beneficia de tot sprijinul din partea companiei de brokeraj pentru un start optim in noua cariera.

Astfel, in cazul in care esti interesat de un partener care sa te ajute sa iti incepi propria ta afacere, RITTER Broker este varianta ideala. Colaborand cu RITTER, vei putea beneficia de sustinere continua dar si recompense financiare corecte. Aceste recompense depasesc de multe ori nivelul veniturilor medii din Romania, dar este nevoie de implicare pe masura.

RITTER Broker. Inscrierea in program

Pentru a aplica la acest program, tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii folosind linkul www.ritter.ro/devino-partener si sa scrii mesajul Am citit articolul si sunt interesat sa ma inscriu la cursul gratuit . Mai multe informatii referitoare la regulament si conditiile de participare poti gasi chiar aici .

 
0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up