Am acceptat provocarea SuperBlog

Accept provocarea SuperBlog 

Ce reprezinta?

SuperBlog este cea mai longeviva si antrenanta competitie din blogosfera romaneasca.

Eu nu am mai participat pana acum, am citit despre Superblog destul de multe, dar nu m-am inscris niciodata si acum am decis sa iau o provocare ce merita acceptata!

Cum poti sa te inscrii si tu?

Pe 23 februarie 2017 s-au deschis portile pentru inscrierile in noua editie, Spring SuperBlog 2017, iar astazi 01 martie 2017 se da startul la competitie.

Competitia este deschisa tuturor bloggerilor din Romania si cel mai misto este ca nu conteaza vechimea blogului, traficul si tematica abordata de acesta !

SuperBlog se desfasoara in perioada 01-31 martie 2017 si invita toti bloggerii sa isi demonstreze creativitatea, asa ca tot ce am nevoie este doar de imaginatie si o pofta de a scrie articole interesante si originale.

Nu uitati sa cititi regulamentul competitiei. Intotdeauna este foarte important sa respecti intru totul regulile pentru a putea avea sanse la premiile puse in concurs.

Inteleg ca o data ce te-ai apucat de aceasta competitie cumva creaza o dependenta de scris si ca un bonus, pe masura ce participi la probele sale acumulezi puncte care conteaza in clasament avand sanse mai mari la premiile suplimentare rezervate finalistilor.

De ce te-ai inscrie?

Foarte simplu: e o provocare de imaginatie, originalitate, competitivitate si o portie buna de scris !

0 Comentarii

Lasa un comentariu

Scroll Up