Apa si cafeaua – Yin si Yang al secolului XXI

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Nici o dimineata la munca nu este mai frumoasa decat atunci cand ajungi la birou si te asteapta o cafea buna si un pahar de apa rece . 

Totusi atunci cand bei cafeaua neaparat bea si cate o gura de apa dupa fiecare inghititura de cafea si astfel vei evita deshidratarea produsa de cofeina,  este lectia invatata din Italia ( tara bauturilor de cafea – in special ristretto excelent ). In plus datorita consumului de apa vei simti si mai bine aroma cafelei care iti transforma dimineata intr-o poveste minunata.

Cum traim intr-un secol al vitezei si al programului extrem de incarcat, de cele mai multe ori daca nu ne notam in agenda tot ce avem de facut pentru ziua urmatoare ( aici ma refer si personal si profesional ) tindem sa uitam lucrurile primare pe care le excludem pentru ca ne supra aglomeram cu informatii pretioase toata ziua.

Primara este si nevoia de a bea cafea dimineata ( cel putin pentru mine  ). Ziua este mult mai buna cand o incepi cu o cafea la birou, un pahar de apa buna si un maldar de ziare de savurat dimineata . Insa uneori mai uiti sa faci aprovizionarea fie cu cafea, fie cu lapte ( in cazul meu acum fiind Postul Pastelui – lapte de soia sau de migdale ), fie uiti sa reumpli stocul de apa de la birou si dintr-o data toata ziua ta care trebuia sa inceapa bine, devine mai gri – fugi repede la supermarket, aprovizioneaza, vino si apuca-te de treaba si uite asa intri in intalniri si sedinte si ai uitat sa iti bei cafeaua de dimineata in liniste.

Din acest motiv consider ca La Fantana ofera serviciile perfecte si la indemana pentru toata lumea activa: cafeaua si apa la birou

Apa si cafea
Apa si cafea
  • Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017
Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #2 Comentariu nou

    multumim Catalin pentru recomandare, Echipa La Fantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.