Am fost respins la ITP. Mai pot circula cu masina?

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Am fost respins la ITP. Ce e de facut? Mai pot circula cu masina?

ITP-ul se dovedeste a fi un calvar pentru un numar foarte mare de soferi din tara noastra. Multi se fac vinovati de acest lucru deoarece nu isi intretin autoturismul in mod corespunzator si la timp. Altii insa, au doar ghinion pentru ca nu au observat o posibila defectiune sau nefunctionalitate.

In momentul in care ai fost respins de la ITP, in functie de gravitatea problemelor identificate, poti sa primesti drept de a circula sau nu. Daca este vorba de niste defectiuni minore, vei putea continua sa utilizati vehiculul cel mult 30 de zile. In cazul unor probleme majore insa, nu vei mai avea voie sa folosesti vehiculul. Pentru a putea continua utilizarea acestuia trebuie sa refaci verificarea dupa remedierea defectiunilor.

Concluzia este ca daca ai fost respins la ITP, ce ai de facut este sa remediezi defectiunile constatate.

Daca te prezinti la aceeasi statie ITP in decurs de 30 de zile, re-verificarea se face la tarife mult mai mici – lucru in avantajul tau.

Vehiculul nu are drept de circulatie dupa expirarea reviziei precedente, din acest motiv este indicat sa te prezinti la ITP cu cateva zile inainte de a-ti expira revizia precedenta.

Va dau un pont – recent am auzit de o statie ITP in Bucuresti ultra moderna, www.ritter-itp.ro se numeste, unde te poti duce si daca aveti nevoie de efectuarea unei inspectii tehnice periodice si daca ai curiozitati sau nelamuriri, oamenii de acolo sunt mega misto si profesionisti si te ajuta !

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.