ATBS 2017 – spectacol auto la Romexpo

Auto Total Business Show ( ATBS ) este cel mai mare eveniment automotive din Romania dedicat producatorilor de gen, precum si echipamentelor pentru service-uri. Noua editie va avea loc pe 10 si 11 iunie 2017 la Romexpo in Pavilionul Central si Parcarea A.Evenimentul va asteapta cu peste 35 000 mp cu noutati din domeniul pieselor auto originale si aftermarket.

Sporturi extreme, acrobatii periculoase, motoare turate la maxim, gadget-uri revolutionare si cele mai frumoase fete, ii asteapta pe bucuresteni si pe toti pasionatii de domeniul auto la Romexpo.

atbs 2017

click pe poza

Este deja a sasea oara cand spectacolul este organizat, iar cei care au fost prezenti macar la una dintre editiile anterioare stiu la ce sa se astepte: 35.000 mp de tehnologie si sex-appeal. De asemenea, se pot astepta la preturi de intrare modeste pentru nivelul show-ului:  aproximativ 20 de lei biletul pentru adulti si intrarea gratuita pentru copii sub 7 ani. Deci veniti cu mic si mare pentru a simti mirosul benzinei, fumul cauciuciurilor si racnetul esapamentelor.

#ATBS 2017

Cam asa a fost la editia de anul trecut 

 

UPDATE: Cam asa a fost la eveniment anul acesta !

 

Si o filmare interesanta gasesti aici 

0 Comentarii

Lasa un comentariu

Scroll Up