Test drive gratuit cu motociclete DUCATI

Informarea este pentru pasionatii de motociclete DUCATI  

Duminica , 11 iunie 2017, Ducati Romania organizeaza un eveniment, dedicat pasionatilor marcii, la academia Titi Aur.Evenimentul incepe la orele 10.

Toti motociclistii pasionati pot face un test drive cu modelul preferat de Ducati printr-o programare facuta aici.

Academia Titi Aur este situata pe soseaua Bucuresti – Targoviste nr. 205 la iesirea din Crevedia ( sat Cocani ).

Pe site-ul Ducati Romania gasim si invitatia de participare:

Veti avea posibilitatea de a va imbunatati abilitatile de pilotaj si de a va impartasi pasiunea Ducati cu o multime de posesori si fani.
Domnul Dario Marchetti, experimentatul instructor al Ducati Riding Experience, va fi din noua alaturi de noi pentru a ne dezvalui din cunostintele si experienta sa cu privire la modul de a pilota un DUCATI.
De asemenea, veti avea ocazia ca pe circuitul special de off-road si sub indrumarea unui instructor specializat, sa simtiti adrenalina, sa aflati informatii utile si sa va bucurati de o experienta memorabila cu Audi Q5 si Q7!

Ducati Romania is waiting for you for the third appointment with “Ducati Day” that will be held on Sunday, 11th of June at Academia Titi Aur – Bucharest.
You will have the opportunity to improve your riding skills and to share your passion with a lot of Ducati owners and fans.
Mr. Dario Marchetti, instructor of Ducati Riding Experience, will be with us to share with you all his knowledge and experience about how to ride DUCATI.

Poligonul Titi Aur

                                                             Poligonul Titi Aur

Eu m-am inscris si abia astept sa testez modelele Panigale si Scrambler.

Ajuta si alti pasionati de motociclete sa afle de acest test drive printr-un share  

0 Comentarii

Lasa un comentariu

Scroll Up