Bucuresti – propunerea pentru noul sediul al Agentiei Europene pentru Medicamente

ema bucuresti

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Agentia Europeana pentru Medicamente (EMA) este responsabila cu tot ce tine de evaluarea stiintifica, supravegherea si monitorizarea sigurantei medicamentelor in Uniunea Europeana.

EMA este esentiala pentru functionarea pietei unice pentru medicamente in cadrul Uniunii Europene.

Avand in vedere contextul retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana, Agentia va trebui sa fie transferata, astfel ca s-au trimis oferte de la 19 state de a gazdui Agentia Europeana pentru Medicamente (EMA) printre care si Romania.

La 1 august 2017, orasele propuse pentru a gazdui EMA sunt: Amsterdam, Atena, Barcelona, Bonn, Bratislava, Bruxelles, Bucuresti ( http://www.emabucharest.ro/ ), Copenhaga, Dublin, Helsinki, Lille, Malta, Milano, Porto, Sofia, Stockholm, Viena, Varsovia si Zagreb.

Comisia Europeana va analiza ofertele si va furniza propria evaluare Secretariatului General al Consiliului European inainte de 15 septembrie 2017. O decizie finala insa va fi luata la o reuniune a Consiliului Afacerilor Generale din noiembrie 2017.

Eu sustin Romania si echipa de oameni profesionisti care a lucrat la prezentarea acestui proiect si cred ca putem sa gazduim sediul Agentiei Europene pentru Medicamente in Romania si sa ne mandrim de tara noastra.

Voteaza si tu petitia dand click  aici si ajuta Romania sa ajunga mai departe in ochii Europei !

Eu am votat …  tu ce mai astepti  ?

https://www.youtube.com/watch?v=mWyO6Osj9J4

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.