Ce este un ” power nap ” ?!

Un power nap este acel somn între 15-30 de minute care te ajută sa îți revi din starea de oboseală.

Ce beneficii are acest power nap?

Îți crește starea de alertă, îți îmbunătățește starea psihică și îți crește gradul de concentrare.

Cum poți să te bucuri ca șofer, de un power nap?

Ești șofer, pleci la un drum lung și începi să te simți obosit. Primul lucru foarte important pe care trebuie să îl faci este să nu tragi prea mult de tine. Dacă vezi o parcare, trage pe dreapta și relaxează-te puțin. Odată ajuns în parcare, ar fi recomandat să încerci să dormi pentru 30 de minute, dar nu uita să îți setezi o alarmă pentru a nu dormi prea mult.

Niciodată nu trebuie să depășești cele 30 de minute deoarece vei atinge stadiul de somn profund.
După ce te-ai trezit, ieși afară din mașină și spală-ți fața cu puțină apă. Poți chiar să bei o cafea înainte de power nap, deoarece aceast începe să-și facă efectul între 20-40 de minute.

Un studiu realizat de un simulator auto de condus, a demonstrat că un power nap, precedat de o cafea reduce rata accidentelor rutiere, cât și starea de somnolență a șoferilor.

Așadar acest power nap te ajută să nu-ți mai scadă clasa de bonus malus în cazul în care ești obosit și faci accident și este vina ta, asta pe partea de asigurări RCA. Pe partea de CASCO, în cazul în care ești obosit și faci accident, nu îți va mai crește polița CASCO la reînnoire în anul următor.

Am realizat și un clip pe youtube despre asigurări, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie și pe care probabil nu le știi.

Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest link.

0 Comentarii

    Lasa un comentariu

    Scroll Up