Ce primești când folosești formularul de comparare a tarifelor RCA de pe Ritter.ro?

Pentru a accesa acest formular, trebuie să accesezi site-ul nostru Ritter.rca. Aici vei putea vedea tarifele de la toate societățile RCA din România, tarife cu decontare directă sau fară decontare directă. O altă facilitate pe site-ul nostru, poți găsi oferte RCA de la o lună până la 12 luni. Fix pentru nevoia ta.
În cazul în care nu te descurci în completarea formularului există un buton ,,RCA simplu” în care îți încarci buletinul și talonul, iar colegii din sediul central se vor ocupa de completarea formularului și te vor suna pentru prezentarea ofertelor.

Tot la noi pe site găsești soluția de plată online a asigurărilor. Peste 500 de șoferi folosesc această opțiune de plată lunar. Îți mai oferim livrarea pe e-mail a poliței în format PDF, iar ulterior o trimitem prin curier în maxim 48 de ore. O altă funcționalitate pe care am dezvoltat-o este crearea contului client. Pe acest cont îți găsești toate polițele tale în format PDF. Ori chitanțele în cazul în care plătești una din agențiile noastre și absolut orice document care a stat la baza emiterii polițelor de asigurare. Practic, aceasta este o arhivă a polițelor tale în relație cu Ritter Broker.

Contul client

Contul de client te ajută și este foarte folositor în momentul în care ți-ai pierdut polița de asigurare și vrei să o descarci foarte rapid.

În final, toți cei care gestionează această platformă din sediul Ritter Broker central sunt o echipă veselă și tânără.

În decursul unei analize asupra celorlalte societăți am observat ca nu toate oferă toate facilitățile pe care Ritter Broker le oferă.

La expirarea poliței de asigurare, vei primi din partea noastră la alegere un sms, un e-mail sau un telefon, din partea unui coleg care te va anunța de expirarea asigurării și îți va prezenta noua ofertă. Așadar dacă ai devenit clientul nostru nu mai ai nicio bătaie de cap. Iar noi ne ocupăm de problema ta cu asigurările.

        Am realizat și un clip pe youtube despre asigurări, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie în viitor și pe care probabil nu le știi.

        Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest link.