Cu creditul de la AVBS iti cresti afacerea !

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Nu stiu cat de multi dintre voi cunoasteti, dar piata asigurarilor este o piata reglementata si cand regulatorul pietii ( in situatia de fata discutam despre ASF ) hotaraste sa aplice anumite norme, acestea trebuie aplicate rapid si cu maxima seriozitate de catre toti participantii. De acum trei-patru ani si pana in prezent, piata asigurarilor a intrat intr-o ” curatenie ” si s-a aliniat tot mai mult modelului european, s-au adoptat tot felul de masuri pentru a spori siguranta consumatorului ( de la majorari de capital social atat pentru societatile de asigurari, cat si pentru intermediarii din piata, pana la plafonarea temporara a tarifelor RCA, masura creata pentru a ajuta micul transportator sa isi poata gestiona pierderile financiare cauzate de majorarea tarifelor pe acest segment ).

Pentru mine ca antreprenor, sa poti sa rezisti intr-o competitie destul de stransa si cu masuri restrictive a fost si este o provocare, dar dupa ce am ridicat si aliniat firma la standardele solicitate, am realizat ca intr-o piata unde existau aproximativ 600 de intermediari, au mai ramas doar 300. Bun …competitia este buna, sanatoasa, te ajuta sa te poti dezvolta atat pe verticala, cat si pe orizontala, dar cand competitia dispare, ce este de facut? Cum ce? Investesti si te extinzi. Poate suna urat, dar ” profiti ” de locul ramas gol in piata si te repozitionezi, cresti, incerci sa aduci concepte si produse noi, devii si mai stabil.

Pot sa va spun ce anume am ales eu sa fac: am ales sa merg cu doua proiecte pentru anul 2017 si anume sa deschid sucursale in toate orasele resedinta de judet si sa francizez afacerea asftel incat mai multa lume sa poata sa aleaga varianta mea de afacere in forma mult mai simpla decat cea traita de mine pana acum ( intotdeauna este placut sa iti spuna cineva ce si cum sa faci pentru a avea garantia unui succes )  . Dar cum? O data prin contributie proprie ( o parte din investitie am suportat-o din profitul reinvestit – aici ma refer la partea de francizare si la costurile legat de consilierea si crearea unei masterfrancize ) si o data prin credit bancar ( dezvoltarea sucursalelor din tara ).

Pare dificil cand vrei sa te extinzi asa de repede, dar cu un business plan bine pus la punct si cu experienta si ” retetarul ” deschiderii de agentii de brokeraj de asigurari din Bucuresti si Ilfov lucrurile par mai digerabile  .

 Viseaza obtine cu AVBS
                     Viseaza obtine cu AVBS

Am ales sa mergem la un broker de credite care sa ne ajute sa gasim cea mai avantajoasa solutie de creditare si astfel am ajuns la concluzia ca trebuie sa luam un credit pentru investitii ca fiind varianta cea mai potrivita de finantare. Nimic mai simplu, am respectat cuvant cu cuvant ce aveam de facut si ce acte ne-au fost solicitate, am depus dosarul si in urma analizei, am obtinut finantarea. Acum ne-am apucat de treaba si speram ca 2017 sa fie cu succes  .

Concluzia ultimilor aproape 7 ani de antreprenoriat este ca si daca situatiile par intunecate si nu se vede luminita de la capatul tunelului, continua sa mergi inainte. Nu renunta! Intotdeauna cei ce persevereaza si sunt muncitori, seriosi si constiinciosi vor vedea luminita, fie printr-un imprumut, fie printr-o idee noua care te poate ajuta sa isi din impas, fie printr-o asociere cu cineva care are o privire ” proaspata “. Asa ca nu renuntati  !

Prezentarea AVBS Credit o puteti viziona dand click aici

  • Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017

 

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.