Cum deschizi un dosar de daună ?!

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Există 3 metode de a deschide un dosar de daună pe o poliță de asigurare auto

Având în vedere faptul că tehnologia avansează, societățile de asigurări au venit cu diverse soluții pentru a ușura interacțiunea cu clientul în momentul în care acesta dorește să își deschidă un dosar de daună.

În principiu, în piață, există 3 metode practicate de societățile de asigurări pentru deschiderea unui dosar de daună.

Prima metodă, probabil și cea mai folosită de clienți este deschiderea unui dosar de daună prin intermediul call centerului socetății de asigurări. Fiecare societate are un număr de call center dedicat daunelor.
Acest număr de call center îl poți găsi pe site-ul societății de asigurări.
Atenți, atunci când vă deschideți un dosar de daună prin call center, să aveți la îndemână polița de asigurare. Vi se vor solicita diverse informații din ea.

A doua  metodă, pentru cei care nu vor să aștepte prin intermediul call center să le răspună cineva si pot să-și completeze formularul de deschidere a unui dosar de daună prin intermediul site-ului societății de asigurări.

Ultima metodă, bine cunoscută de către toată lumea, deschiderea unui dosar de daună chiar la unul dintre sediile societății de asigurări.

Am realizat și un clip pe youtube despre asigurări, iar canalul nostru de youtube RITTER Broker TV, abordează diferite subiecte din domeniul asigurărilor de care ai putea avea nevoie și pe care probabil nu le știi.

Abonează-te la canalul nostru de youtube folosind acest link.

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.