Cum iti protejezi bicicleta de furt ?

asigurare bicicleta grawe

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

In ultima perioada in Bucuresti am observat ca a crescut numarul biciclistilor datorita traficului infernal al masinilor.Lumea incepe sa inteleaga comoditatea si rapiditatea de a merge pe bicicleta in locul autovehicului.Cum te poti strecura mai usor si mai simplu prin trafic decat cu ajutorul bicicletei?

Mersul pe bicicleta nu se uita niciodata. La fel si momentele in care ai invatat sa mergi cu bicicleta – sunt de neuitat, sunt printre cele mai frumoase amintiri ale copilariei.

Dar ce putem face sa ne protejam bicicleta impotriva furtului ?

Daca pedalatul este pentru tine un adevarat stil de viata, inseamna ca doresti sa-ti tii bicicleta in siguranta. Asigurarea de biciclete te ajuta sa scapi de doua dintre cele mai mari griji pe care le ai in calitate de ciclist: teama ca va va fi furata sau ca vei fi talharit. Protejeaza-ti bicicleta, indiferent ca abia ai cumparat-o sau ca este un pic mai veche!

O poti asigura fara grija daca nu este mai veche de 6 ani.

In caz de furt sau talharie, vei obtine despagubirea fara batai de cap.Te vei putea bucura din nou de plimbarile pe doua roti cu un efort financiar minim. Procedura este foarte simpla iar specialistii Ritter Broker vor fi alaturi de tine pe tot parcursul daunei.

Pentru o oferta de asigurare a unei biciclete cat si pentru alte lamuriri poti contacta echipa mea ( care te va ajuta intr-un mod profesionist) la    0374.600.700

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.