DACĂ EȘTI ȘOFER, AR TREBUI SĂ AI ȘI TU AȘA CEVA

Articol din categoria: Despre ce scriu ?

Sincer nu cred  te așteptai la asta, dar da refer la faptul  o remorcă de 750 kg este foarte bună la casa oricărui șofer

Cine are nevoie de o remorcă auto?

În cazul în care ești o persoană obișnuită, care locuiește la bloc și care are un loc de muncă cu program normal de 8 ore de luni până vineri, cel mai probabil deții un autoturism pe care îl folosești pentru a te deplasa la serviciu, dar nu ai nevoie impetuasa de o remorcă auto. Însă există și multe persoane care chiar dacă nu folosesc zi de zi remorca auto, aceasta poate fi utilă atunci când trebuie să își transporte mobilierul, renovează și au nevoie să transporte materialele de construcții sau când au de transportat diferite alte obiecte grele sau bagaje voluminoase și optează să își achiziționeze o remorcă auto.

O remorcă auto, se poate dovedi a fi totuși deosebit de eficientă pentru că nu mai depinzi de nimeni.

Și persoanele juridice pot avea nevoie de o remorcă auto. Proprietarii unui magazin alimentar pot alege ca pe lângă o mașina pe care au pe firma, să cumpere și o remorcă auto.

De ce? Pentru că în ciuda faptului că au încheiate contracte cu diferiți furnizori de marfă, cel mai probabil vor dori să caute depozite de produse en-gross precum  Metro, Selgros și așa mai departe de unde să își cumpere marfă pentru magazinul alimentar pe care îl dețin si sa nu depindă mereu de termenii furnizorilor de marfă.

Cei care merg la cumpărături într-un astfel de depozit unde se cumpără marfă de tip en-gross, în mod evident nu vor cumpără doar un bax de apă și trei sticle de suc. Aceștia vor face cumpărături la bax, vor cumpără marfă pentru a aproviziona magazinul care deservește un anumit număr de clienți, deci vor cumpără multe produse voluminoase.

În aceste condiții, nimic nu poate fi mai util pentru ei decât o remorcă auto pentru a transporta produsele spre magazin.

Există de-asemenea persoane care locuiesc în mediul rural și care se ocupă de agricultură, de exemplu și care la rândul lor au nevoie de o remorcă auto.

Sigur o să va întrebați ce pot face niște fermieri cu o remorcă? Ei bine, aceasta poate fi utilizată pentru a transporta produsele agricole de unde sunt păstrate și până la piață unde urmează să fie vândute.

Ce permis trebuie să ai ca să circuli cu o remorcă auto?

Fiecare categorie de permis are menționată la final remorca auto cu care ai voie să circuli.

De exemplu, la categoria B, ansamblul trebuie sa fie format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B și o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată nu trebuie să depășească 750 kg.

Cum trebuie să conduc cu o remorcă auto?

În primul rând trebuie să exersezi întoarcerile și parcările, deoarece este mult mai greu să parchezi cu spatele un autoturism care are agățat de el o remorcă auto, față de unul care nu are.

În al doilea rând este la fel de importat este să realizezi tot timpul că greutatea autoturismului tău este cu o treime mai mare, iar lungimea a crescut considerabil și ea. Cu alte cuvinte trebuie să fii mult mai atent la viteza cu care circuli pe porțiuni care pot fi alunecoase și să fii foarte atent atunci când virezi.

O remorcă de 750 kg este ușoară și cel mai des utilizată în activitățile de transport în regim propriu, având de asemenea și o serie de avantaje care îi conferă un raport calitate preț/ mai mult decât bun fie pentru o persoană fizică, fie pentru o persoană juridică, reușind în acest fel să-ți duci la bun sfârșit planurile fără a mai fi nevoie să apelezi la diverse firme de transport.

Acestea fiind spuse, dacă te numeri printre aceia care sunt în căutarea unei remorci care să-ți satisfacă toate nevoile și să nu mai depinzi de nimeni, soluția perfectă o poți găsi la mine, pentru că da: ÎMI VÂND REMORCA !

Este vorba de o remorcă POP INDUSTRY REPO din anul 2019 pe care o poți tracta cu ușurință cu permisul de categoria B.

Nu am folosit-o prea mult și din acest motiv vreau  o vând, cred  este rulată maxim 500 de km.

Dimensiunea platformei este de 300 cm X 160 cm iar înălțimea este de 10 cm.

Ce mi se pare mișto la ea, este  platforma are un material antiderapant pe ea și orice transporți nu îți alunecă…bine este evident  trebuie legate și cu niște chingi !

Nouă a costat în jur de 5800 lei și cred  prețul de 3800 de lei este mai mult decât o oferta foarte bună având în vedere  nu este mai deloc rulată.

Dacă ești interesat, poți lua legătură cu colegă mea care se ocupă la numărul 0768 099 329 sau chiar poți trimite un email pe contact@ritter.ro

În prețul de mai sus îți fac cadou și niște chingi de fixare care au costat și ele câteva sute de lei bune !

Ți-a plăcut ce ai citit? Click pe unul din butoanele de mai jos să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.